Porównanie 1)Reszów się powiększa terytorialnie Lublin stoi w miejscu
2)W Rzeszowie tworzy się fabryka Rolls Roys W Lublinie nic się nie tworzy
3)Ludzie w Rzeszowie znają problemy swojego miasta nie hejtują tych co o nich głośnie mówią Ludzie w Lublinie Hejt wylewa się oknami (patrz moja osoba)
4)Rzeszowski rynek jest bardzo urokliwy i nie ma rozpadających się kamienic Lubelskie stare miasto wygląda jak slums
5)Prezydent Rzeszowa dba o swoje miasto zadaje sobie trud aby poszerzyć Prezydent Lublina potrafi tylko zadłużać
@johnmorra: a wzięło się to stąd, że kiedyś arystokraci mieszkali na dworach i wychodzili z nich na pole, a plebs mieszkał na polu i mógł wyjść z niego na dwór, tylko gdy pan pozwolił, DEAL WITH IT
@seta1991: przyjedź do Chełma to zobaczysz co to są fajne podziemia :p byłem ostatnio w tych rzeszowskich to tak średnio, wyszliśmy ze znajomymi trochę znudzeni :)
@Tomm16: tego nie wiedziałem, jak zwiedzalem lublin to tam nie dotarlem. Chyba ze sa otwarte niedawno @januszekkk: jest szansa ze przyjade, tam jeszcze nie bylem:) a cos poza podziemiami jest?
Tylko teraz jest problem - trzeba znaleźć Kaczorowi takiego rywala, który by go podcoorwiał tak jak Kapela. A drugiego takiego lewaka we Freakach nie ma niestety. Kapela ma tą zaletę, że dla niego jest cała masa prawaków do prowokowania, odwrotnie już tak fajnie nie ma #famemma #primemma
1)Reszów się powiększa terytorialnie
Lublin stoi w miejscu
2)W Rzeszowie tworzy się fabryka Rolls Roys
W Lublinie nic się nie tworzy
3)Ludzie w Rzeszowie znają problemy swojego miasta nie hejtują tych co o nich głośnie mówią
Ludzie w Lublinie Hejt wylewa się oknami (patrz moja osoba)
4)Rzeszowski rynek jest bardzo urokliwy i nie ma rozpadających się kamienic
Lubelskie stare miasto wygląda jak slums
5)Prezydent Rzeszowa dba o swoje miasto zadaje sobie trud aby poszerzyć
Prezydent Lublina potrafi tylko zadłużać
Wynik 5-0 Rzeszów Win
#lublin #rzeszow #porownanie #polska
Komentarz usunięty przez autora
@januszekkk: jest szansa ze przyjade, tam jeszcze nie bylem:) a cos poza podziemiami jest?