Wpis z mikrobloga

Mircy i Mirkówny, którzy orientujecie się w polityce cenowej tych wszystkich sklepów dla idiotów i innych tam mediowych marketów, pytanko: czy jakoś niebawem ceny konsol będą spadać, rosnąć, zostaną bez zmian? Tak w odniesieniu do tego ataku oszalałych Januszy w gorączce świątecznego szału zakupowego.

Chodzi o Kraków, jeśli to ma jakieś znaczenie. Używki odpadają z różnych względów.

Chcę kupić PS4 Slim, chętnie z jakąś gierką (bardziej dla żony, jakieś Little Big Planet 3 albo nie wiem, Tomb Rider czy Last Guardian). Bardzo mi zależy na czasie, ale jeśli jakimś dziwnym cudem w przeciągu kilku tygodni mógłbym ugrać ze 200zł to bym zacisnął zęby i poczekał.

#konsole #ps4 #mediamarkt #pytanie
  • 6
@gascoigne Osobiscie uwazam ze obecne ceny tj. Ok. 1000 zlotych są bardzo dobre. Oczywiście z czasem beda spadać ale tak mozna czekać do konca generacji. Mysle ze kolejne obnizki tak znaczne mozna spodziewac się na kolejne święta przeplatane okazyjnymi spadkami w roznych sklepach. Tysiak za sprzęt gdzie mozna pograć w nowe gry to dobra cena. Nie sadze zeby nagle spadło do 800.
@gascoigne W eMagu masz za 1139zł (kiedys ten sklep sie nazywał Agito). Można zamowic z odbiorem w Krakowie. Raty tez można brac w sklepach internetowych. Wyżej tej ceny to w sumie bym czekał. A ta cena jest okazyjna ^^ Poszukaj jakis ofert na ceneo. Warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Majronn: ja pójdę po linii najmniejszego oporu i biorę silmkę 500gb z media expert/saturna/media markt za 1299. Szału nie ma ale wolę lekko przepłacić niż bawić się w kotka i myszkę z kurierami albo wyczekiwać towaru z jakiegoś e-sklepu za 100zł mniej i dowiedzieć się, że przyszedł trafiony albo coś.