Aktywne Wpisy
kodecss +17
#zalesie
Ja #!$%@? moja rozowa namówiła mnie na wspolne "odrobaczanie" - tak bez pryczyny. Bo pewnie kazdy ma robaki i kazdy powinien raz na x lat to robic, profilaktycznie.
Wziałem jakas wielka tabletke jakby ja kupila w zoologicznym dla psa.
Zaraz mi #!$%@? brzuch i dupe
Ja #!$%@? moja rozowa namówiła mnie na wspolne "odrobaczanie" - tak bez pryczyny. Bo pewnie kazdy ma robaki i kazdy powinien raz na x lat to robic, profilaktycznie.
Wziałem jakas wielka tabletke jakby ja kupila w zoologicznym dla psa.
Zaraz mi #!$%@? brzuch i dupe
enten +265
Jestem tak stary, że pamiętam jak na to mówiło się budowa, zamiast inwestycja.
#nieruchomosci #gimbynieznajo #ciekawostki
#nieruchomosci #gimbynieznajo #ciekawostki
W poszukiwaniu jakiegokolwiek ripa tego filmu, czy nawet kamerówki trafiłem na ciekawe zestawienie: Mediakrytyk zebrał 38 recenzji filmu i na podstawie przedstawianych ocen postanowił uzyskać "średnią".
Jak wypada ostatni film Krauzego?
Zanim o tym, jeszcze dla porówniania:
Historia Roja - 4.2 na podstawie 31 recenzji, 19% z nich było pozytywnych
50 twarzy Blacka - 8 recenzji, 2.7
Smoleńsk - 2,8
Pozytywnych recenzji: 11%
Liczba recenzji: 38
Liczba recenzji pozytywnych: 4
Liczba recenzji negatywnych: 34
Przyjrzałem się recenzjom, 4 z nich były pozytywne
Zgadnijcie, skąd 3 z tych recenzji pochodzi?
Ostatnia pozytywna recenzja pochodzi z serwisu historia.org.pl :
Która ocenia ten film najbardziej pod względem "historycznym".
Zatem, nie licząc ocen niezależnej i wpolityce (because, let's face it, their rating doesn't matter) mamy średnią ocenę:
Kiedy możemy ujrzeć to "arcydzieło polskiej kinematografii" ?
2 scenariusze:
1. będzie to dodane do "Gazety Polskiej" jako dodatek
2. 10 kwietnia Kurski puści to w TVP po głównym wydaniu "Wiadomości"
Chociaż, do kwietnia jeszcze daleko, więc nie można pochopnych wniosków wyciągać.
autorski tag - #goofaskomentuje
#neuropa #4konserwy #polityka #smolensk #smolenskfestival #film #kino #bekazprawakow
http://www.wykop.pl/wpis/19593985/wlasnie-wrocilem-z-seansu-smolenska-ten-film-jest-/
@Goofas: Jest jedna kamerówka, natomiast nie ma kamerówki Wołynia, który jest filmem z innej galaktyki jeśli chodzi o poziom.
@Goofas: Przesadziłeś, najgłośniejszy był bezapelacyjnie Wołyń, nawet pisiorczyki nie mogą tego negować.
Oprócz krytyków filmy oceniają też zwykli zjadacze chleba, więc pozwolę sobie dodać ich oceny z popularnych portali:
- filmweb 2.8 z 17 208 głosów (jak na ten portal zarówno ocena, jak i ilość głosujących jest niziutka)
- imdb 1,1 z 5 226 głosów (jak na polski film wyprodukowany na lokalny rynek to chyba całkiem sporo
Z Wolyniem nie sledze jak to tam wyglada, wiec porownywac nie bede, natomiast widze chociazby na lamach tego samego serwisu, ze jest cholernie dobrze oceniany.
Komentarz usunięty przez autora