Aktywne Wpisy

JanLaguna +242
Chiny coraz bliżej udzielenia Rosji wsparcia wojskowego. Amerykanie rozważają ujawnienie danych wywiadu
Uzupełnienie do mojego poprzedniego wpisu.
Amerykanie rozważają upublicznianie danych wywiadu, na podstawie których doszli do wniosku, że Pekin jest coraz bliżej podjęcia decyzji o udzieleniu Rosji wsparcia wojskowego.
Zgodnie z zapowiedziami szef chińskiej dyplomacji, Wang Yi, odwiedził Moskwę. Rozmawiał z Ławrowem, Putinem oraz Patruszewem. Oficjalne komunikaty były bardzo enigmatyczne. Jednak Amerykanie uważają, że dyskutowano na temat chińskiej pomocy dla Rosji
Uzupełnienie do mojego poprzedniego wpisu.
Amerykanie rozważają upublicznianie danych wywiadu, na podstawie których doszli do wniosku, że Pekin jest coraz bliżej podjęcia decyzji o udzieleniu Rosji wsparcia wojskowego.
Zgodnie z zapowiedziami szef chińskiej dyplomacji, Wang Yi, odwiedził Moskwę. Rozmawiał z Ławrowem, Putinem oraz Patruszewem. Oficjalne komunikaty były bardzo enigmatyczne. Jednak Amerykanie uważają, że dyskutowano na temat chińskiej pomocy dla Rosji

uncle_freddie +147
Manchester United 0 - 1 Barcelona; Lewy z karniaczka
FAUL || MIRROR
#mecz #golgif #golgifpl #united #fcbarcelona #ligaeuropy
FAUL || MIRROR
#mecz #golgif #golgifpl #united #fcbarcelona #ligaeuropy

1. nauczyć się javascriptu (i może jakiś framework do tego, może vue.js albo react, zobaczym)
2. tu grubo bo chciałbym napisać grę. na pewno nie w 100%, narazie jakąś wersje pre-alpha. chodzi mi po głowie od jakiegoś czasu turowy rogalik, taki trochę x-com z generowanymi mapami.
jak zrobię połowę tego, to będzie dobrze xD
#programowanie
dzienna dawka motywacji zapewniona, jesli bedziesz utrzymywal kontakty ;)
Slack: https://projekt15k.herokuapp.com/
FB https://www.facebook.com/groups/1784316378489519/
1. Ogarnięcie od A do Z jakiegoś środowiska które pozwala robić crossplatformowe aplikacje(pewnie będzie to QT i Cordova)
2. Ogarnięcie QML
3. Postawienie stronki/bloga o mnie i aktywny rozwój
4. Douczenie się teorii(praktykę już mam) i rozejrzenie się za pracą jako team leader/project manager/product manager
5. Zapomniałbym: koniecznie ogarnięcie od A do Z C++11/C++14
Myślę że do marca wszystko ogarnę a później kolejne cele się ustawi (✌ ゚ ∀