Mam taki mały apel...ogólnie to mój #niebieskipasek jest ode mnie niższy sporo, a zasadniczo prawie głowę niższy. Związek świeży, tak czy inaczej kochamy się, z czasem nabraliśmy do tego dystansu, obydwoje śmieszkujemy z tego i wszystko byłoby cudowne – gdyby nie inne #niebieskiepaski ... których widzę śmiech na co dzień, na ulicy... nawet inne #rozowepaski się nie śmieją, mój niebieski to przystojny i zadbany chłopak, pierwszy raz od lat czuję, że pasuje do kogoś z charakteru, pierwszy raz od lat ktoś mnie szanuje jako człowieka i jestem szczęśliwa...ale jak widzę te śmiechy innych adonisów 10/10 oczywiście, bo mają 180> i to często ich jedyne osiągnięcie to mnie krew zalewa...
Więc mały apel, zamiast bóldupić potem na wypoku, że "wszystkie laski takie i srakie", sami nie stwarzajcie takich wymogów, bo nie każda dziewczyna ma odwagę walczyć z uprzedzeniami i stereotypem w tej kwestii i zostawia niższego, bo się wstydzi reakcji ludzi czy rodziny... tak jak wy wstydzicie się pokazać brzydszą lub pulchniejszą laskę (choć i to porównanie uważam za słabe w kontekście wzrostu). #stereotyp #zwiazki #oswiadczenie
Witam, witam.
Mam taki mały apel...ogólnie to mój #niebieskipasek jest ode mnie niższy sporo, a zasadniczo prawie głowę niższy. Związek świeży, tak czy inaczej kochamy się, z czasem nabraliśmy do tego dystansu, obydwoje śmieszkujemy z tego i wszystko byłoby cudowne – gdyby nie inne #niebieskiepaski ... których widzę śmiech na co dzień, na ulicy... nawet inne #rozowepaski się nie śmieją, mój niebieski to przystojny i zadbany chłopak, pierwszy raz od lat czuję, że pasuje do kogoś z charakteru, pierwszy raz od lat ktoś mnie szanuje jako człowieka i jestem szczęśliwa...ale jak widzę te śmiechy innych adonisów 10/10 oczywiście, bo mają 180> i to często ich jedyne osiągnięcie to mnie krew zalewa...
Więc mały apel, zamiast bóldupić potem na wypoku, że "wszystkie laski takie i srakie", sami nie stwarzajcie takich wymogów, bo nie każda dziewczyna ma odwagę walczyć z uprzedzeniami i stereotypem w tej kwestii i zostawia niższego, bo się wstydzi reakcji ludzi czy rodziny... tak jak wy wstydzicie się pokazać brzydszą lub pulchniejszą laskę (choć i to porównanie uważam za słabe w kontekście wzrostu).
#stereotyp #zwiazki #oswiadczenie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling