Wpis z mikrobloga

Sam nie wiem kto jest bardziej żałosny - Tajger ze swoją lubą czy ludzie, którzy bardziej pasjonują się ich życiem niż swoim. Zamawianie jakiegoś ścierwa na ich adres, uprzykrzanie im życia, oglądanie ich kretyńskich filmików na youtube, przeróbki grafik z Tajgerem, memy.

Takie zainteresowanie czyjąś osobą zrozumiałbym gdyby to był ktoś wartościowy, godny naśladowania, a nie jakiś upośledzony menel.

Tagi #bonzo #klejnotmopsu #uszatylump jako pierwsze w mojej "karierze" na Wykopie trafiają do blokowanych. Zapomniałem o jakimś? Gdyby nie to, że co chwilę znajdują się w gorących (co świadczy o poziomie tychże) nawet nie wiedziałbym kim jest Tajger i wcale bym na tym nie stracił.

P.S.
Nie wklejajcie mema o wolnomyślicielu, bo posiadanie RiGCz nie ma z tym nic wspólnego.
  • 24
  • Odpowiedz
@cibronka:

Zamawianie jakiegoś ścierwa na ich adres, uprzykrzanie im życia,

Rozgraniczaj to z

oglądanie ich kretyńskich filmików na youtube, przeróbki grafik z Tajgerem, memy.

A swoją drogą

Tagi #bonzo #klejnotmopsu #uszatylump jako pierwsze w mojej "karierze" na Wykopie trafiają do blokowanych. Zapomniałem o jakimś? Gdyby nie to, że co chwilę znajdują się w gorących (co świadczy o poziomie tychże) nawet nie wiedziałbym kim jest Tajger i wcale bym na tym nie
Asdasiq - @cibronka: 
 Zamawianie jakiegoś ścierwa na ich adres, uprzykrzanie im życi...

źródło: comment_zkV90kP5knFe3ZkFlkEe8a2QSYRNtHb5.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@cibronka: według mnie najbardziej żałośni są ludzie, którzy w ostatnich dniach pod tagiem #bonzo masowo dodają psychoanalizy 'fanów' tigera oraz ludzi, którzy wysyłają mu zlewy. No #!$%@? ile można.
  • Odpowiedz
@cibronka: Dla mnie jeszcze większym pato są Ci, co ta zachłannie próbują im udowodnić, że kłamią. Przecież wiadomo, że jakby nie był #!$%@? do n-tej potęgi to i tak jest chory i czegoś mu brakuje.
A oni tak to na serio biorą wszystko co mówi XD
  • Odpowiedz
  • 2
@cibronka tak bardzo Cię rozumiem, ależ mnie to #!$%@?, odrzuca wręcz. Mam wrażenie jakbym znowu był w podstawówce z idiotami. Humor, hunorem, ale bez przesady..
  • Odpowiedz
@Powiedz_mi_swoje_leki_i_fobie: taki upośledzony koleś z youtube, który dodatkowo nie ma pieniędzy.
Filmiki z nim dowartościowują niektóre patologiczne jednostki z wykopu, bo mogą się poczuć, jakby nie byli na dnie drabiny społecznej.
Gdy Bonzo wrzuci jakiś film, gdzie się czymś chwali, samoocena pato-wykopków jest w stanie zagrożenia, więc próbują udowodnić że to jest fejk, bądź wysyłają Bonzowi pizze/umieszczają z nim ogłoszenia.

#!$%@? musi przecież pozostać na dnie, niżej od nich.

I tak
  • Odpowiedz
@cibronka: w mojej ocenie to wlasnie na szczycie #!$%@? sa tacy jak Ty. Jestes na samym koncu lancucha pokarmowego, dajac #!$%@? o tym i nakrecajac caly ten interes. Moglbys zamilknąc, zablokowac. ALE NIE. Ja musze powiadomic caly swiat, jaki jest oburzony. Jaki jestem ponad tym. A w rzeczywistosci to ty ostatecznie wychodzisz na debila, bo BONZO ma z tego hajs, a ty... Bol dupy i osmieszasz sie takimi wpisami.
Ja #!$%@?,
  • Odpowiedz