Aktywne Wpisy
g0blacK +538
Ciekawe czy gdzieś tam w środku mają świadomość tej #!$%@? w jakiej są. Czy siedząc w hotelu, albo robiąc 50 zdjęć jakiejś przystawki za 7euro i będąc 16 w kolejce do zrobienia sobie zdjęć w wypożyczonym samochodzie, przychodzi refleksja? Czy oni sobie nawzajem są w stanie spojrzeć w twarz? Czy zdają sobie sprawę jakimi odpadami społecznymi są, którzy poświęcili często najbliższe znajomości i pieniądze rodziny, żeby świadomie robić z siebie debila w
pieknylowca +463
Dzień matki u inwestorów #frajerzyzmlm
Takie zainteresowanie czyjąś osobą zrozumiałbym gdyby to był ktoś wartościowy, godny naśladowania, a nie jakiś upośledzony menel.
Tagi #bonzo #klejnotmopsu #uszatylump jako pierwsze w mojej "karierze" na Wykopie trafiają do blokowanych. Zapomniałem o jakimś? Gdyby nie to, że co chwilę znajdują się w gorących (co świadczy o poziomie tychże) nawet nie wiedziałbym kim jest Tajger i wcale bym na tym nie stracił.
P.S.
Nie wklejajcie mema o wolnomyślicielu, bo posiadanie RiGCz nie ma z tym nic wspólnego.
Rozgraniczaj to z
A swoją drogą
Komentarz usunięty przez autora
A oni tak to na serio biorą wszystko co mówi XD
@cibronka: zablokuj jeszcze użytnika @cibronka
@cibronka: cały profil #!$%@? pokemonami i rolnikiem szuka żony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Filmiki z nim dowartościowują niektóre patologiczne jednostki z wykopu, bo mogą się poczuć, jakby nie byli na dnie drabiny społecznej.
Gdy Bonzo wrzuci jakiś film, gdzie się czymś chwali, samoocena pato-wykopków jest w stanie zagrożenia, więc próbują udowodnić że to jest fejk, bądź wysyłają Bonzowi pizze/umieszczają z nim ogłoszenia.
#!$%@? musi przecież pozostać na dnie, niżej od nich.
I tak
@cibronka: co ci #!$%@? tajger zrobił, że go poniżasz? Sam nie jesteś wartościowy
Ja #!$%@?,