1. Pierwsze spotkanie z loszka 7/10 z #tinder 2. Romantyczny spacer. 3. Loszka proponuje hehe moze ogrzejemy sie u mnie herbatka. 4. Po chwili siada ci na kolanach, zaczyna cie calowac. 5. Wyraznie widac, ze ma chcice na #seks 6. Mowisz jej "sory, na 1 spotkaniu sie nie pieprze, mozemy zrobic sobie dobrze". 7. Robi Ci londingo, odwdzieczasz sie palcowka. 8. Loszka mowi "polezmy jeszcze chwile". 9. Zaczyna sie znowu do ciebie dobierac. 10. #!$%@? wychodzisz i wracac do domu. 11. Po powrocie dostajesz sms "milo bylo ale raczej juz wiecej sie nie spotkamy :) milo bylo poznac ;) 12. #logikarozowychpaskow over 9000 13. Wlaczasz tinder i szukasz dalej spoko loszek. ( ͡º͜ʖ͡º)
@BROKOLINI92: o #!$%@? loszka użyła tindera zgodnie z przeznaczeniem i zebrała #!$%@?. Weź idź na fotke.pl czy inne gówno do loffciania bo tak jak sam z tindera nie korzystam tak uważam że psujesz rynek tym którzy nie mają naostrzonego kija w dupie
@BROKOLINI92: Na pierwszym spotkaniu nie chciałeś uprawiać sexu, dlatego zgodziłeś się tylko na oralny. Ja #!$%@?ę, taki sam argument jak kiedyś czytałem, że dziewczyna jest katoliczką i nie chciała into cipuszka, więc tylko anal poszedł.
2. Romantyczny spacer.
3. Loszka proponuje hehe moze ogrzejemy sie u mnie herbatka.
4. Po chwili siada ci na kolanach, zaczyna cie calowac.
5. Wyraznie widac, ze ma chcice na #seks
6. Mowisz jej "sory, na 1 spotkaniu sie nie pieprze, mozemy zrobic sobie dobrze".
7. Robi Ci londingo, odwdzieczasz sie palcowka.
8. Loszka mowi "polezmy jeszcze chwile".
9. Zaczyna sie znowu do ciebie dobierac.
10. #!$%@? wychodzisz i wracac do domu.
11. Po powrocie dostajesz sms "milo bylo ale raczej juz wiecej sie nie spotkamy :) milo bylo poznac ;)
12. #logikarozowychpaskow over 9000
13. Wlaczasz tinder i szukasz dalej spoko loszek. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@BROKOLINI92: Jesteś upośledzony.
Weź idź na fotke.pl czy inne gówno do loffciania bo tak jak sam z tindera nie korzystam tak uważam że psujesz rynek tym którzy nie mają naostrzonego kija w dupie
zawsze zaliczają jakieś bazy czy coś takiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Każdy zdrowo myślący facet młóciłby jak rolnik owies.
@YOLOmariolo: Roksa
Zawsze kisne z takich akcji, ale w sumie lepiej zostać na lodzie niż na ręce w domu xD