Aktywne Wpisy
betonoweczolo +372
#wojna #ukraina
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
se_mallo +439
albo na liście poszukiwanych listem gończym za malwersacje finansowe xd #frajerzyzmlm

Znam siebie bardzo dobrze bo w końcu spędzam z sobą całe życie i po części wiem do czego w tej wiadomości piła lecz mimo to bardzo mi się to nie podobało i po części zraniła moje uczucia, zwłaszcza wzmianką o braku zaufania (oczywiście nie całkowitym ale jednak). Usilnie stara się mnie zmienić i choć przyznam, że nie wszystko wyszłoby mi na złe to stara się to zrobić za szybko i ciągle stąpa sztywno po ziemi gdzie ja staram się pokazać jej troszkę uroków oddania się chwili jak często to robię. Rozumiem jej stosunek do spraw finansowych i do tego, że mógłbym zarabiać więcej oraz do tego, że mógłbym mieć już prawo jazdy (lvl 21) ale nie wszystko mogę zrobić od razu zwłaszcza, że zarabiam na wszystko sam a muszę jeszcze opłacić rachunki za mieszkanie i nie tylko.
Nie wiem co mam z tym począć i mimo, że poradziłem się swoich przyjaciół to nadal nie znam na moje pytanie odpowiedzi. Czy mam próbować łatać ten związek dalej czy może czas się rozstać. Boję się, że będę ją w ten sposób ranił bo co to za związek gdzie jest się ze sobą tylko dlatego żeby tej drugiej osobie nie było przykro a nie ma nic gorszego niż związek oparty na kłamstwie, zwłaszcza takim.
Stąd moje pytanie kieruję do wykopków bo nie znacie mnie i nie wiecie jak to wyglądało a ten krótki opis może was jedynie naprowadzić. Co mam zrobić?
A żeby nie być tutaj osobą świętą to sporo wolnego czasu spędzam przed PC lub po prostu śpiąc, nie jestem typem bardzo wylewnym ale umiem okazać uczucie choć nie zawsze mi to wychodzi i ja każdy popełniam błędy.
#pytanie #kiciochpyta #gorzkiezale #nocnazmiana #rozowepaski #niebieskiepaski
bo co to za związek gdzie jest się ze sobą tylko dlatego żeby tej drugiej osobie nie było przykro
sam sobie odpowiedziałeś