Aktywne Wpisy
Moseva +151
Daj plusa jeśli nigdy nie spróbowałeś twardych narkotyków
Ciekawe jak smakuje kobiecy odbyt
#przegryw
#przegryw
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Właśnie robię jedną z najbardziej szalonych i nieodpowiedzialnych rzeczy w swoim życiu. W wakacje poznałem przez internet #rozowypasek która mieszka i pracuje za granicą. Odrazu złapaliśmy świetny kontakt, na początku pisanie, później doszły rozmowy przez telefon, w międzyczasie pojawił się skype. Zaproponowała mi pracę u siebie w firmie. Zakończyłem półroczny związek, rzuciłem pracę po kilku latach w jednej firmie, przy okazji rzuciłem palenie i pozamykałem wszystkie wiążące mnie tu sprawy. Może to głupie ale samolot zabukowany, walizki spakowane a sylwestra spędzę z osobą której jeszcze nie widziałem w życiu na oczy. Zamiast strachu, czuję ekscytację. Odważylibyście się na taki krok?
#logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
Po miesiącu mieszkania razem okazało się że dziewczyna chciała mnie wziąć pod pantofel (gorzej trafić nie mogła), że tak właściwie to ona nie chce być w związku i interesuje ją tylko układ fuck friends ( kwintesencja #logikarozowychpaskow ) no i tak skończyła się nasza znajomość.
Zaakceptował: Asterling
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
@AnonimoweMirkoWyznania: Będziesz producentem nerek?
Komentarz usunięty przez moderatora
@AnonimoweMirkoWyznania: mam nadzieję że po pół roku i ona zakończy "związek" z tobą, a ty będziesz szorował kible by móc wrócić z podkulonym ogonem do kraju, pozdrawiam ( ͡º ͜ʖ͡º)
@AnonimoweMirkoWyznania: Piękna sprawa!
Życze Ci mirku żeby Cie ta nowa różowa zdradzila nastepnego dnia z arabem, nie pozdrawiam ლ(ಠ_ಠლ)