Aktywne Wpisy
artur-klocek +55
Jak teraz się czujecie "fajnopolacy"? Jak się czujecie wyborcy PO, 2050, PSL i Lewicy?
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
Ja wiem że każda rodzina ma własny przepis na zupę cytrynową ale uważam że tradycyjny przepis mojej babci jest najlepszy.
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
Ja mam swoje wspomnienia i pielęgnuję je w, ale gdy pomyślę np. o moim bracie, który nigdy takich prawdziwych, w 100% rodzinnych świąt nie uświadczył, to ogarnia mnie współczucie bo mam wrażenie, że jakaś istotna część dzieciństwa mu umknęła.
Przyznam się, że dałem mu tego namiastkę, gdy zapraszałem 2 lata z rzędu na święta mojego byłego różwego. Kolejna kobieta w domu jakby wprowadzała równowagę i też inaczej nastrajała cały dom, przez co święta były bardziej rodzinne i ciepłe. No ale różowego już nie ma, a święta znów są jakieś szare. Każdy po zjedzeniu wraca do swoich zajęć, kompa, tv. i tyle ze świąt.
Mam takie postanowienie, że jak sobie wszystko poukładam w swoim #!$%@? życiu, to sam (z różowym, jak jakiegoś oswoję) zorganizuje święta i zaproszę całą rodzinę. Niech się integrują, niech znów święta będą świętami i czasem pojednania.
#feels #gownowpis #takbedzie