@Adasi @karbo933 Życzę Wam spełnienia marzeń. Pośrednio, życzę odwagi - jak już staniecie przed wyborem: nowy kompakt czy nawet wiekowa eMka to się nie wahajcie.
@TataBartusia: Dzięki. Już miałem e39 z v8 i wiem jakie to #!$%@?ńskie auto, ale mieć własne ///M w garażu... coś co trzeba w życiu zrobić.
Też właśnie myślę nad e46 M3, bo całe życie chciałem mieć kabrioleta, jakie według Ciebie pieniądze trzeba zapłacić za sensowny egzemplarz? Z jaką prędkością na trasie można jechać, żeby spokojnie słuchać radia/rozmawiać z pasażerem?
@Adasi: Jak kupowałem auto w 2012, cabrio były tańsze od coupe w porównywalnym stanie i wieku (2002). Różnica sięgała 15K PLN. Za swoje dałem 50K PLN i to był jeden z tańszych egzemplarzy. Przebieg - ca 57K km. Nie śledzę obecnie rynku. Nie podam konkretnej kwoty za godny egzemplarz ale poniżej wspomnianych 50 tysięcy byłbym mocno czujny. Komfort podróżowania z otwartym dachem zależy od tego czy jest założony windschott. Polska produkcja
@TataBartusia: Dzięki za konkretne info. Właśnie w podobnych pieniądzach chciałbym kupić M3 cabrio lub wypasione M5. Na allegro póki co są aż 3 sztuki z czego we wszystkich pasażer prowadzi.... Masz SMG czy manual?
Mam SMGII. Niestety, przy ca 80Kkm pada siłownik. To powszechna usterka przy SMG w e46 M3. Pełna regeneracja to 2.400PLN w moim warsztacie za płotem, co robi eMki (serio, koła na zmianę podaję przez płot). Sam nowy siłownik w BMW to 9.800PLN. Generalnie, jestem zadowolony z SMG. Ba, jakie przygazówki heel&toe robi!
https://www.youtube.com/watch?v=iC_fh_DHuIo
Takie m5 mi się marzy...
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Pośrednio, życzę odwagi - jak już staniecie przed wyborem: nowy kompakt czy nawet wiekowa eMka to się nie wahajcie.
Też właśnie myślę nad e46 M3, bo całe życie chciałem mieć kabrioleta, jakie według Ciebie pieniądze trzeba zapłacić za sensowny egzemplarz? Z jaką prędkością na trasie można jechać, żeby spokojnie słuchać radia/rozmawiać z pasażerem?
Nie śledzę obecnie rynku. Nie podam konkretnej kwoty za godny egzemplarz ale poniżej wspomnianych 50 tysięcy byłbym mocno czujny.
Komfort podróżowania z otwartym dachem zależy od tego czy jest założony windschott. Polska produkcja
Masz SMG czy manual?