Aktywne Wpisy

diabeu255 +19
Ktoś w pracy podkrada mi z mojej szafki sól.
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta

JEST-SUPER +18
Powiedźcie mi, czy ja przesadzam, czy mój różowy pasek. Różowy ma jutro urodziny. Jesteśmy ze sobą jakieś 9 miesięcy. Wczoraj podczas rozmowy któryś już raz coś tam mówiła o zaręczynach, a ja rzuciłem, że mam alergię na te jej finalizowanie związku. No i się obraziła. Do końca dnia się do mnie nie odzywała (pomimo, że ją przeprosiłem i zagadywałem na różne sposoby). Jak ją odwiozłem, to nawet się nie pożegnała, nic nie

pierwsza
druga
trzecia
A może jest coś bardziej wartego uwagi?
@mcjposp: Jeśli mieszkasz w dużym mieście, to przejdź się do Tk Maxx - Za 300zł może Ci się trafić jakaś membranowa perełka Marmota czy Columbii z dobrymi parametrami. Ja niedawno widziałem kurtkę wspinaczkową na membranie Neoshell (lepiej oddychająca od najlepszego Gore Tex) za 650 zł, przy regularnych cenach powyżej
@kasin ktoreś z was miało do czynienia z 4F? Nabyłem tą cieńszą trekingową + polarek, zamiast typowo narciarskiej. Zobaczę jak to się sprawdzi. Zastanawiam się tylko jak się taką odzież czyści i konserwuje żeby nie straciła swoich właściwości.
Ogólnie, to taki trochę lepszy deszczak :) Ugotowałbym się przy takiej oddychalności, ale ja się mocno pocę.
@mcjposp: Moja historia kurtek trekkingowych to: 4 sezony North Face (niestety mama wyprała mi go w pralce i zaczął deszcz "chłonąć"), niecały 1 sezon 4F i natychmiastowy powrót do sprawdzonego TNF, no i tak już sobie razem trekkingujemy 3ci sezon :)
Moim głównym problemem