Aktywne Wpisy
Asarhaddon +142
Ładnie się pobudowałem? Jakie byście dali ogrodzenie, żeby było widać bogactwo, ale, żeby plebs nie mógł się dostać do środka?
#budujzwykopem #dom
#budujzwykopem #dom
kontodlabeki +66
ale mnie dzisiaj dupa zapiekła, jechałam pociągiem do domu i siedziały jakieś młode julki, każda z markowych ciuchach, makijaż, paznokcie jakieś lepsze zrobione, iphone, aparat na zębach ( ͡° ʖ̯ ͡°) ja, baba 30 lat i nie stac mnie na żadną z tych rzeczy XD najbardziej dupa piecze z powodu tego aparatu na zębach eh, człowiek porażka
Pokazuje paragony wyciągnięte ze śmietnika na których nic nie widać bo nagrywane w jakości MelinaHD i rurzowy ocieplacz na uszy dla koczkodana z humorkiem.
benc
#bonzo #gonzo #uszatylump #klejnotmopsu #melin #uszatyrolmops #uszatypigmej #bzubdynsbfnklllddhx5gshjjn #bzubdynsbfnklllddhx5gshjjn2 #polskiyoutube #elo
Swoją drogą, Bonzo to jest gość: prezenty daje "na", nie "pod" choinkę
xD
No ja pierdziele, mnie trochę boli dupa bo po dzisiejszych zakupach stałem się biedniejszy o 1600zł, a ten uszaty skunks chwali się zakupami za 70zł i wyzywa ludzi od idiotów bo sobie książkę kupił, której i tak nie będzie w stanie przeczytać.
Wyobrażasz sobie tego melina czytającego takiego Stephena Kinga albo Cobena? xD Mózg by mu wyciekł uszami przy czytaniu wstępu.
@SystemHalted: nie zesraj się
#uszatypigmej #benc #melin