Wpis z mikrobloga

Co ten uszaty eksperyment genetyczny cywilizacji pozaziemskich pieprzy? Wyzywa ludzi od idiotów i debili bo sobie książkę kupił. Całkiem mu od chlania uszczelkę pod deklem #!$%@?ło.

Pokazuje paragony wyciągnięte ze śmietnika na których nic nie widać bo nagrywane w jakości MelinaHD i rurzowy ocieplacz na uszy dla koczkodana z humorkiem.

benc
#bonzo #gonzo #uszatylump #klejnotmopsu #melin #uszatyrolmops #uszatypigmej #bzubdynsbfnklllddhx5gshjjn #bzubdynsbfnklllddhx5gshjjn2 #polskiyoutube #elo
RzecznikWykopu - Co ten uszaty eksperyment genetyczny cywilizacji pozaziemskich piepr...
  • 30
  • Odpowiedz
@RzecznikWykopu:

No ja pierdziele, mnie trochę boli dupa bo po dzisiejszych zakupach stałem się biedniejszy o 1600zł, a ten uszaty skunks chwali się zakupami za 70zł i wyzywa ludzi od idiotów bo sobie książkę kupił, której i tak nie będzie w stanie przeczytać.

Wyobrażasz sobie tego melina czytającego takiego Stephena Kinga albo Cobena? xD Mózg by mu wyciekł uszami przy czytaniu wstępu.
  • Odpowiedz
@pieknyibogaty: Akat bonzo to nigdy nie miał nawet tysiąca, bo pieniądze które pokazywał wcześniej należały do jego właścicieli, a zakupy świąteczne robi za bony z MOPSu. W styczniu idę do nowej pracy, i ból dupy mnie minie, tobie też radzę akcje tego typu. Benc.
  • Odpowiedz
@pieknyibogaty: No chyba ciebie bo ciągle gryziesz dupe o to że miałem czelność wspomnieć konkretnie kwotę xD. Człowieku, sam się ogarnij. Powiedziałem o tym na swoim przykładzie dla kontrastu, bo śmieszy mnie zachowanie bonza. Każdy #!$%@? średnio rozgarnięty człowiek robi świateczne zakupy za kilkaset/tysiąc złotych a ten uszol chwali się 70zł i rzuca ludziom w kamere paragony że on jest bogaty a my nic nie mamy, nawet jego książki ( ͡
  • Odpowiedz
@RzecznikWykopu: Ale wyobraźcie sobie, że on dzięki tym filmikom kiedyś przejdzie do historii. YT zniknie, jego filmiki również, i pozostanie tylko historia o ty, jak to pewien człowiek walczył z hejkerami do końca, nigdy się nie poddał, i przyświecał mu tylko jeden cel - żeby karpe dijem. I okrzykną go późniejsze pokolenia filozofem i wizjonerem.

#uszatypigmej #benc #melin
  • Odpowiedz