Wpis z mikrobloga

@some1: rifles only i jechane z tym koxem
kiedy popularny był cs 1.6 (chyba nawet wcześniejszy jakiś niż1.6) to ja zagrywałem się w cod'a i w nim upatrywałem lidera rozwoju esportowego
gdybym wtedy campił na ddust a nie na toujane to dziś nie grałbym z ruskimi
  • Odpowiedz
@Evert: @d1l4x:
Ja pamiętam takiego ziomka jak "Bicz". Który wchodził na jakiegoś pub'a i wyzywał wszystkich dla beki. Ci co go znali to się śmiali, Ci co nie, to się wyzywali z nim. Dostawał bany non stop. Śmiechowy był.
  • Odpowiedz
@elosik: Ja chciałem sobie poprzypominać kilku, ale nie zdążyłem zrobić backupa i zamknęli xfire, którego nie używałem od kilku lat. Wszystkie zdjęcia i znajomi poszli się j---ć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@poczekalniaa: Kurde ja na xfire tyle rzeczy miałem ( ͡° ʖ̯ ͡°) W sumie najbardziej mi brakuje starych serwerów jakie były bo teraz to nie ma za bardzo gdzie grać, zostaje tylko evil.high jump który się trzyma i admini grają itp albo jakieś cracked gunwa na których gra przeważnie 30-64 typa.
  • Odpowiedz
@mamrotekk: Cod: UO to była nad gra, jeszcze do tego świetny, ale mało popularny tryb Base Assault, multum nowych map tworzonych przez graczy, potem nawet i nowe bronie. Mod zombie narodził się właśnie w united offensive, za sprawą modyfikacji stworzonej przez graczy.
  • Odpowiedz