Wpis z mikrobloga

Jadę pociągiem, aż tu nagle jak mnie nie olśni to ja prawie krzyknąłem "Eureka!" z wrażenia.

Myślicie, że ewolucja to wymysł ateistów? Jak więc wyjaśnicie to, że kobiety siadają w naturalnym środowisku w pozycji ze złączonymi nogami, a mężczyźni z rozwartymi? Otóż setki lat rozwoju cywilizacji i organizmów ludzkich dokonały tego, że w ciasnych przedziałach pociągowych mężczyzna z kobietą uzupełniają się idealnie, dokładnie jak na przedstawionym zdjęciu. Kobiety od urodzenia podświadomie obierają taką pozycję. Zdarzają się oczywiście te co częściej mają nogi rozwarte, ale to już inne zagadnienie.

A co się stanie gdy posadzimy naprzeciw siebie przedstawicieli tej samej płci? Otrzymamy idealny dowód na to, że homoseksualizm w naturze się nie sprawdza.

Szach mat Kreacjoniści!

[ #nauka | #biologia | #psychologia | #wroclaw | #religia | #pokaznogi ]
U.....e - Jadę pociągiem, aż tu nagle jak mnie nie olśni to ja prawie krzyknąłem "Eur...

źródło: comment_XjLUYhql1yVkQLuey5ms6nMbUBfFTz29.jpg

Pobierz
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@UberKatze: Mi się bardziej wydaje, że sposób siadania jest związany bardziej budową narządów, a także miednicy i nóg. Kobieta ma szersze biodra, więc nie przeszkadza jej złączyć ud. Tak samo facet ma coś między nogami, więc też nie zamierza tego cisnąć.
  • Odpowiedz
  • 1
@polecam_poczytac_heideggera To przesada trochę. Miejsca obok nas były wolne, a siadłem naprzeciwko dziewczyny, bo koło nas mógł ktoś usiąść, ale i tak wszyscy szli na koniec pociągu szukać pewnie 4 foteli dla siebie. Jak bym miał sąsiada na miejscu obok to bym nóg (aż) tak nie rozwalił.
  • Odpowiedz
@UberKatze: kiedy dosyć często jeździłem Polskim Busem to zawsze wchodziłem jako jeden z ostatnich (po co mam się pchać do wejścia jak ostatni cebulak?) i zawsze wybierałem miejsce koło dziewczyny. Nie w tym cel aby znaleźć miłość życia, ale... Wtedy kiedy czasem wszedłem jako jeden z pierwszych, to czasami jakiś gościu usiadł koło mnie, rozwalił swoje nogi i siedziałem zduszony przy oknie. Natomiast, jak ja siadam to moje nogi nie
  • Odpowiedz