Jak widać instrukcje już zostały dawno rozesłane - czyt. nie przejmować się i kłamać dalej! Ciekawe czy PiSowskie trolle dostały to samo, czy jakąś specjalną wersję ( ͡°ʖ̯͡°)
@pentax: dobry kontent, jestem pewien, że czerwoni towarzysze na wykopie korzystają z tych przekazów dnia, żeby bezczelnie kłamać w obronie łamiącej prawo i konstytucję partii PiS.
@pentax: mnie to raczej nie dziwi. Nawet nie wątpię że posłowie pisu i pewnie czasem nowoczesnej tez dostają pewne listy z argumentami czy punkty o których należy mówić. Kwestia bardziej taka jak potem to wychodzi w praniu - czy takie osoby mówią własnymi słowami i potrafią coś obronić czy przez cały dzień słyszymy "chora na władzę opozycja" bo tak na kartce #!$%@? dostali.
@tony_soprano: Wiesz oni dostają tony tekstów co mają mówić, a na kartce do głosowania z opisem poprawek jest... pusta kartka. Oni nie mają samodzielnie myśleć, oni mają powtarzać wole prezesa i się nie interesować. Jak ktoś zada pytanie to jest zwyzywany od lewaków i świń oderwanych od koryta (╯︵╰,)
@pentax: taa, widziałem te listy. PO ładnie opisane co to za poprawka no i głos uzgodniony - wiadomo, analizą zajmują się dla partii określeni posłowie co się znają a potem partia ustala stanowisko. Tak się to robi, inaczej to nie zadziała. A w pisie jak w lesie, plus, minus i fajrant.
Jak widać instrukcje już zostały dawno rozesłane - czyt. nie przejmować się i kłamać dalej! Ciekawe czy PiSowskie trolle dostały to samo, czy jakąś specjalną wersję ( ͡° ʖ̯ ͡°)