Wpis z mikrobloga

Panie i Panowie, byłem pod Sejmem na zlocie kodomitów. Od 16:58 do 17:29. Wrażenia:
- starałem się ich policzyć, ale za bardzo się ruszali. 250 max 300 osób
- część ludzi wygląda na ogłupionych. Myślę że to efekt wieloletniego czytania #gazeta i wydaje się że dałoby się ich przywrócić społeczeństwu po jakiejś detoksykacji, nie wiem, może 90dni bez dostępu do informacji
- część typków ale mało wygląda jak klony p. Dukaczewskiego co nie jest przyjemne [groźny wygląd, zacięcie w oczach]
- część jest po prostu zwykłych chamów: "... nie oszukujmy się, Kaczyński był najgorszym prezydentem - no nie wiem, jeszcze jest Duda - kurdupel był gorszy - dobrze że zginął - miernota umysłowa, to już nawet jego brat nie siedział..." nie wnikam w prawdziwość dyskusji
- Borusewicz który przyszedł mówił że PiS się czegoś boi skoro na terenie Parlamentu jest policja - hehe - jego zdaniem sama straż marszałkowska wystarczy do zapewnienia bezpieczeństwa ale Pis się boi
- tak mówił będąc w kole kodomitów, ale gdy tylko wyszedł z koła oglądał się na boki przerażony, założyłbym się że gdybym mu krzyknął do ucha: mam twoje teczki Borusewicz! - to by się posrał ze strachu. Niestety ... policja.
- z mikrofonu cały czas #!$%@? o tym że się ich boją a oni są pokojowi, więc po co te barierki / rozmowa z przedstawicielem ogłupionego że jak się zastawia wyjazd z garażu to jest kiepsko, a oni ostatnio tarasowali wyjazd więs stąd te barierki skończyła się tym że pan nie chciał ze mną rozmawiać
- nie wiem co jeszcze dodać, był jeden oszołom niby z radia maryja ale raczej jakiś podstawieniec by kompromitował radio
- była przemowa jakiegoś kodomity z Łodzi że nie dajmy się prowokować policji, że zaufanie do policji zostało zbudowane przez kilkanaście lat wolnej Polski wiec nie można tego zaprzepaścić
- wtykali goździki w barierki, chyba chcieli zrobić coś ala Rewolucja Goździków że wtykac w lufy ale policja nie miała broni więc machali goździkami i wtykali w barierki
- przyszykowali trochę opału i jakieś paki tam leżały... może nieśmiałe początki Majdanu?
- robili harmider na tych trąbkach
- nie wiem co jeszcze, postałem, pochodziłerm, policzyłem, popatrzyłem i się zabrałem do domu, żeby przypadkiem mnie nie wliczono do tych zwierzątek,
- aha, i była ta jazgotliwa czarnowłosa feministka co ostatnio wrzeszczała w studio polska. Masakra mentalna
#polityka #kod #nowoczesnapl #platforma #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy

No i trochę się uspokoiłem. Większość tej mniejszości to nieszkodliwe oszołomy, ale są też pojedyncze sfanatyzowane typki.
  • 2
  • Odpowiedz