Aktywne Wpisy
Lambo994 +177
Największa beka z tych co się plują, że kraje mające w przeszłości masę kolonii mają murzynów w swoich reprezentacjach. Jak w ogóle mogą grać dla Francji albo Anglii skoro są czarni? Czyli jesteś np. takim Mekambe. Urodziłeś się we Francji, jesteś wychowankiem PSG i przez wiele lat grasz w Paryżu jako najlepszy zawodnik klubu. Zdobywasz Mistrzostwo i Wicemistrzostwo Świata z reprezentacją narodową Francji. Jesteś wizytówką kraju i jego stolicy na całym świecie
Manfakk +212
Mogłoby się wydawać że porażka z Holandią odbiera nam szanse na awans. Nic bardziej mylnego, powiedziałbym nawet że na spokojnie wyjdziemy z grupy i to z DRUGIEGO miejsca.
Jutro Francja gładko wygrywa z Austrią, podejrzewam że 3:0, prawdopodobnie po hattricku Żółwia.
W następnej kolejne ogrywamy podłamaną po kompromitacji z Francją Austrię 2:0.
Francja natomiast rozbija Holandię która w meczu z nami pokazała że nie ma za wiele do zaoferowania.
W ostatniej kolejce
Jutro Francja gładko wygrywa z Austrią, podejrzewam że 3:0, prawdopodobnie po hattricku Żółwia.
W następnej kolejne ogrywamy podłamaną po kompromitacji z Francją Austrię 2:0.
Francja natomiast rozbija Holandię która w meczu z nami pokazała że nie ma za wiele do zaoferowania.
W ostatniej kolejce
Witajcie! Przeglądając internety natrafiłem na fajną stronę, na której zapaleńcy z autosport.com stworzyli dobre narzędzie do typowania wyników F1. Nasz rodzimy Onet dołączył do projektu, stworzył tłumaczenie i tak mamy Castrol EDGE GP Predictor w języku polskim. Przyjrzałem się temu bliżej i sprawa jest wg mnie warta zainteresowania.
Stworzyłem "Wykop F1 Ligę", do której Was serdecznie zapraszam! Rejestracja jest banalnie prosta, jak i późniejsze typowanie. Nie trzeba nic wpisywać, wystarczy sylwetki kierowców przeciągać na wybrane pozycje. Sposób przyznawania punktów jest dość rozbudowany, ale przejrzysty. Co ciekawe, typuje również m.in. sam Mikołaj Sokół (i idzie mu dość dobrze). Więcej szczegółów tu: http://onet.predictor.autosport.com/howtoplay
Konkurować można zarówno w lidze ogólnoświatowej, tej Onetu, jak i ligach prywatnych. W tych dwóch pierwszych może być już nam dość ciężko, bo za nami trzy wyścigi, ale rywalizację w Lidze Wykopu możemy rozpocząć od GP Bahrajnu, czyli 4. rundy mistrzostw.
Udział jest oczywiście w pełni bezpłatny. Można jednak pomyśleć o jakichś nagrodach dla najlepiej typujących w naszej lidze. Jakieś propozycje? ;)
Oto (skrócony) link do "Wykop F1 Ligi" z kodem wstępu: http://goo.gl/iCC52 - i od razu ważna sprawa: proszę, aby nazwy Waszych zespołów choć trochę nawiązywały do Waszych loginów z Wykopu :)
Zapraszam wszystkich do zabawy!