Wpis z mikrobloga

ej kumajcie jak ten typ od Kukiza dobrze mówi. Wygląda tak trochę średnio wiem, ale ja się w pełni zgadzam z tym co mówi... Bez kitu. Normalnie prosi o wyluzowanie. I ja też #!$%@? o to proszę was #kod #nowoczesnapl #nowoczesna #platformaobywatelska #razem #inni o wyluzowanie trochę. Protestujcie do woli, ale nie zakłócajcie pracy rządu bo to śmierdzi zamachem stanu dla mnie. A ja się takich rzeczy boję osobiście. To jest krew na ulicach ludzie. Dlatego popieram #kukiz w tej kwestii. I nie wiem, może nawet będę głosował bo to jedyny głos rozsądku jaki słyszałem ostatnio #polityka #pis #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #politologia #polska
blekitny_orzel - ej kumajcie jak ten typ od Kukiza dobrze mówi. Wygląda tak trochę śr...
  • 22
@CrtZ: oj tak "sondaże" :D Komorowski jak wiemy jest przecież prezydentem. Sondaże. :| ehh człowieku. Powiedz mi tak: dlaczego dotychczasowy wyborca mialby nie głosować na PiS ponownie? Spełniają wszystkie obietnice swoje i w ogóle. Ja nie widzę powodu. Za to widzę powody dla który WIĘCEJ ludzi miałoby głosować na PiS. Wy nie macie pojęcia jak się was nie lubi chyba #kod
Wy

was

@blekitny_orzel: ?? Zawsze tak sobie porządkujesz świat?

Komorowski jak wiemy jest przecież prezydentem.

No nie według sondaży, ten obrazek na którym opierasz swój światopogląd (pokolenie obrazków xD) był zrobiony na wiele miesięcy przed kampanią, kiedy Dudy nikt nie znał, więc nie dziwne, że nikt go nie popierał.