Słucham sobie radia a tu leci ta piosenka. Tak mnie poniosło, że musiałem ją poddać własnemu/niedokładnemu tłumaczeniu na polski. Może by tak więcej piosenek potłumaczyć. #tworczoscwlasna #djmicpap #muzyka Oczywiście sylaby starałem się zsynchronizować.
Ten mały chłopiec chciał żeby ludzie tańczyli Ten mały chłopiec zawsze marzył o takiej chwili I każdy dzień przysłuchiwał się melodii Nie wiedział jednak że wciąż słucha symfonii Słuchaj tejże symfonii
Słuchaj tejże symfonii Bądz wolny Ja i ty Słuchaj tejże symfonii Usłysz ją Ja i ty Słuchaj tejże symfonii
Ten mały chłopiec chciał spełnić życzenie swe Ten mały chłopiec dorósł i robi już to co tak chciał I każdy dzień przysłuchiwał się melodii Teraz już wie, że ciągle słuchał symfonii Słuchaj tejże symfonii
Bądz wolny Ja i ty Słuchaj tejże symfonii Usłysz ją Ja i ty Słuchaj tejże symfonii Tak dzień po dniu My: ja i ty Słuchaj tejże symfonii Bądz wolny Ja i ty Słuchaj tejże symfonii
Słuchaj tejże symfonii Bądz wolny Ja i ty Słuchaj tejże symfonii Usłysz ją Ja i ty Słuchaj tejże symfonii Tak dzień po dniu My: ja i ty Słuchaj tejże symfonii Bądz wolny Ja i ty Słuchaj tejże symfonii
Ten mały chłopiec chciał żeby ludzie tańczyli
Ten mały chłopiec zawsze marzył o takiej chwili
I każdy dzień przysłuchiwał się melodii
Nie wiedział jednak że wciąż słucha symfonii
Słuchaj tejże symfonii
Słuchaj tejże symfonii
Bądz wolny
Ja i ty
Słuchaj tejże symfonii
Usłysz ją
Ja i ty
Słuchaj tejże symfonii