@goblin21: Jeden z trójki z Madrytu rzucił żonę i związał się z Aniołkiem Kaczyńskiego, Kurski rozwodnik, Gosiewski również. Martusia Kaczyńska po rozwodzie, dzieci z różnymi mężczyznami. Ostatni zabrano immunitet posłowi PiS-u, który bił żonę. Mógłbym pisać jeszcze o radnych ode mnie z miasta, ale coś czuję, że skończylibyśmy w sądzie, a nie udowodnię ich winy bez zeznań ich "przygód".
@Klofta: zdjecie chłopa z kobietą w lokalu. Nie wiadomo z kim, gdzie, po co ale już kręcą inbę. Już abstrahując od tego co dziennikarz robi prywatnie. To nie jest biskup, to nie jest aspirujący do władzy alimenciarz, to zwykły człowiek.
@arczer: Identyfikujący się z partią, która niezwykle silnie wyraża swoje poparcie dla Kościoła i katolickich wartości. No i Sakiewicz należy do tej grupy pisowskich mediów, które po zdjęciu starszego człowieka z marszu KOD określiły go po wyglądzie jako, o ile się nie mylę, byłego UBka.
@laleczkaZsaskiej: pewien nie jestem, ale tam chyba nie było to właśnie do końca jasne i ta starsza córka to nie była dzieckiem ani aktualnego męża ani późniejszego. Niemniej jest to i tak mało istotne, rozwód a wcześniej zdrada i potem jakieś niejasne interesy aktualnego męża to raczej nie jest dobra wizytówka dla pani Marty.
które po zdjęciu starszego człowieka z marszu KOD określiły go po wyglądzie jako, o ile się nie mylę, byłego UBka.
@RoHunter: tam połowa to byli ubecy, jak któregoś można poznać ze zdjęcia to jaki to ma związek z człowiekiem na zdjęciu z kobietą? Oni też donosili czy pałowali ludzi?
@arczer: xDDDDDDD Klasyczny wyborca pis, kto nie z wami ten ubek, komuch i zdrajca Polski. A związek to ma taki (mogłem się spodziewać, że będę musiał ci to tłumaczyć, mogłem napisać dosadniej), że pisowskie media potrafią bardzo szybko oczernić człowieka, ale gdy to robią to ich tłumaczysz, ale teraz już zachowujesz powściągliwość, gdy chodzi o jednego z "waszych".
#bekazpisu #bekazprawakow #dobrazmiana #polityka
jakis posiołek poszedł na k---y i kole xD?
@Klofta: Masz więcej takich przykładów, czy tylko ten wyjątek?
Komentarz usunięty przez autora
@pikus88: akurat dzieci mają tego samego ojca(choć gdy pierwsze z nich przychodziło na świat w/w była zamężna z kimś innym)
@RoHunter: tam połowa to byli ubecy, jak któregoś można poznać ze zdjęcia to jaki to ma związek z człowiekiem na zdjęciu z kobietą? Oni też donosili czy pałowali ludzi?
Klasyczny wyborca pis, kto nie z wami ten ubek, komuch i zdrajca Polski.
A związek to ma taki (mogłem się spodziewać, że będę musiał ci to tłumaczyć, mogłem napisać dosadniej), że pisowskie media potrafią bardzo szybko oczernić człowieka, ale gdy to robią to ich tłumaczysz, ale teraz już zachowujesz powściągliwość, gdy chodzi o jednego z "waszych".