Aktywne Wpisy
andbatros +649
Ja bierdole ale cringówa. Murzyn miał swój program z chodzeniem po miastach ze streamowaniem na żywo, zaufał Wojciechowi Goli, że ten mu pokaże jakieś fajne miejsca w Polsce, a ten zabawia się w burdel mamę i robi pokaz p0lek z cycami na wierzchu żeby je oceniał. Z ciekawego streama gdzie można było pokazać Polskę na cały świat zrobił jakiś gówniany show i pokazał, że p0lki to puszczalski towar exportowy Polski. Żałosne.
#
#
powazne pytanie - ilu macie znajomych irl?
#przegryw
#przegryw
Recenzja tak jakby telefonu z przyszłości - a raczej, mówiąc w skrócie, jest to nic innego jak krok do przyszłości. Te ramki robią wrażenie, ale one wciąż są, więc na prawdziwego bezramkowca musimy dalej czekać. Xiaomi nie potraktowało jednak po macoszemu Mixa - 128 badz 256 GB wbudowanej pamięci, czy tez 4 lub 6GB RAMu to parametry nie jednego laptopa, w dodatku ceramiczne wykończenie i potężna bateria - telefon drogi, ale porównując do konkure.. w sumie nie ma konkurencji, bo xiaomi wyprzedziło Apple i Samsunga. Sprawdźcie w recenzji, jaki MIX w rzeczywistości jest :)
W nastpenych materialach: Redmi 4a, Mi Air 13", Elephone s7 i inne ;)
#xiaomi #chinskiecuda #itemyzchin #majsterpirzu #android #polskiyoutube #telefony #technologia #android
I oni to robią nagminnie- np. jasne telefony (białe, srebrne, złote, etc.) na zdjęciach zawsze wyglądają ładnie, a na żywo razi paskudna czarna obwódka wokół wyświetlacza, której na zdjęciach nie było.
Pora chyba na haslo przewodnie xioami:
High end telefon za pare zloty,
Robi niestety #!$%@? nie foty.
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@kapuczinho: low bait
@zalgowski: jasne, gdyby apple lub samsung wypuscil to by bylo HUR DUR ALE DIZAJN SZACUN xD sharp nie mial takiego wykonania, nie mial piezelektrycznego glosnika i innych bajerow
Po prostu musiałem podzielić się moimi spostrzeżeniami, że w przypadku chińskich telefonów producenci nagminnie oszukują na zdjęciach. Jak w tych wspomnianych jasnych telefonach, gdzie na fotkach wyglądają tak, jakby wyświetlacz stykał się bezpośrednio z ramką, że nie ma żadnych "zmarnowanych" miejsc, tymczasem na żywo jest paskudna, czarna obwódka wokół wyświetlacza niszcząca cały efekt i kompletnie
Komentarz usunięty przez autora