Wpis z mikrobloga

Tu duuuu, i jest recenzja Xiaomi Mi Mix, czyli test telefonu (kliknij tutaj zeby obejrzec na YT) ktory wyprzedza konkurencje jak Apple, Samsung. Kupicie go tutaj poprzez link wspierajacy mój kanał lub też tutaj, nie wspierajac mojego kanalu :)

Recenzja tak jakby telefonu z przyszłości - a raczej, mówiąc w skrócie, jest to nic innego jak krok do przyszłości. Te ramki robią wrażenie, ale one wciąż są, więc na prawdziwego bezramkowca musimy dalej czekać. Xiaomi nie potraktowało jednak po macoszemu Mixa - 128 badz 256 GB wbudowanej pamięci, czy tez 4 lub 6GB RAMu to parametry nie jednego laptopa, w dodatku ceramiczne wykończenie i potężna bateria - telefon drogi, ale porównując do konkure.. w sumie nie ma konkurencji, bo xiaomi wyprzedziło Apple i Samsunga. Sprawdźcie w recenzji, jaki MIX w rzeczywistości jest :)

W nastpenych materialach: Redmi 4a, Mi Air 13", Elephone s7 i inne ;)

#xiaomi #chinskiecuda #itemyzchin #majsterpirzu #android #polskiyoutube #telefony #technologia #android
Pirzu - Tu duuuu, i jest recenzja Xiaomi Mi Mix, czyli test telefonu (kliknij tutaj z...

źródło: comment_zvlhaH0BaazltlTFFpWehCd6Pl8Op7sE.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
@Pirzu: Sranie w banie te ramki lub ich brak to przy obecnej technologii i polityce koncernów tylko i wyłącznie krok do powiększania ich portfeli z serwisu lub wymiany urządzeń, bo naprawiać się ich nie opłaci zapewne.
  • Odpowiedz
@Dezynwoltura: Nigdy nie srałem w banie, ale generalnie idać takim tokiem rozumowania, wszystkie smartfony sa w tym celu stworzone - stare, normalne nokie z klawiatura fizyczna nie pekaly i wytrzymywaly upadki.
  • Odpowiedz
@Pirzu: To moja luźna opinia, ja twierdzę, że będzie to ludziom pękać jak lód pod glanami i będzie puacz, chyba, że stworzą bardzo wytrzymałe szkło, ale komu się to opłaci ? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Pirzu: Ja w Edgu mam czasem problem trzymać poziomo bo się klika albo krawędź albo jeden z przycisków obok Home, a tutaj to nie wiem za co bym trzymał xD. Chociaż są ramki przynajmniej, no i za to mamy bardzo oryginalny i przyszłościowy wygląd, robi wrażenie.
  • Odpowiedz
@Pirzu: ta gruba dolna ramka wygląda idiotycznie. Nie rozumiem też tego podniecania się telefonem, który jest tylko kalką Sharpów sprzed dwóch lat, i absolutnie nie wyprzedza Apple i Samsunga.
  • Odpowiedz
@Pirzu: czyli standardowo - wszystko super git aparat i filmy do dupy.
Pora chyba na haslo przewodnie xioami:

High end telefon za pare zloty,
Robi niestety #!$%@? nie foty.

( )
  • Odpowiedz
@casadin: Edge jest duzo mniej praktyczny
@kapuczinho: low bait
@zalgowski: jasne, gdyby apple lub samsung wypuscil to by bylo HUR DUR ALE DIZAJN SZACUN xD sharp nie mial takiego wykonania, nie mial piezelektrycznego glosnika i innych bajerow
  • Odpowiedz
@Pirzu: Jeszcze nie oglądałem i bynajmniej nie chciałem byś odebrał to jako atak na Ciebie.

Po prostu musiałem podzielić się moimi spostrzeżeniami, że w przypadku chińskich telefonów producenci nagminnie oszukują na zdjęciach. Jak w tych wspomnianych jasnych telefonach, gdzie na fotkach wyglądają tak, jakby wyświetlacz stykał się bezpośrednio z ramką, że nie ma żadnych "zmarnowanych" miejsc, tymczasem na żywo jest paskudna, czarna obwódka wokół wyświetlacza niszcząca cały efekt i kompletnie
  • Odpowiedz