Aktywne Wpisy
urzedniczatv +80
#famemma LINK PV CI KTÓRZY DOSTALI NIECH ZROBIA MI TU RENOMĘ DAJĄC PLUSA I KOM.
Ynfluencer +27
To jest dziwne, ale w jeden dzień wpadłem w kompletny dół, bo uświadomiłem sobie, że od wielu lat jestem w czarnej doopie i nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy. Teraz już to wiem, że przegrałem i prawdopodobnie przegram resztę życia.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.
Obrzydliwa prowokacja, celowe dążenie do konfrontacji. Pokojowe metody nie zdały egzaminu to teraz zostały już tylko rozwiązania siłowe. I ktoś dalej wierzy, że to spontaniczny protest? Haha.
#sejm #polityka
@lucciola: Obrzydliwe jest łamanie prawa przez władzę. A wcale nie muszą tego robić, to prowokacja mająca na celu pokazanie siły. Natomiast protesty to bezpośrednia reakcja i jedyna możliwa obrona przed demolowaniem państwa. Ja doskonale rozumiem, że można popierać PiS, ale nie rozumiem jak można akceptować naruszanie czy obchodzenie przez nich prawa. Wszyscy dostaną przez to po dupie. Precedens już jest, a za kilka lat wygrać
Komentarz usunięty przez moderatora