Aktywne Wpisy
Maly_Jasio +182
#pandoragate #afera #boxdel #wardega
Czy tylko ja nie wiedziałem kim jest Boxdel i inni wymienieni w tej aferze? Tylko Wardgęge kojarzyłem przed laty jako prankstera o ile to ten sam Wardęga (a chyba tak)
Czy tylko ja nie wiedziałem kim jest Boxdel i inni wymienieni w tej aferze? Tylko Wardgęge kojarzyłem przed laty jako prankstera o ile to ten sam Wardęga (a chyba tak)
one_man_army +28
mieszkam z kobieta od jakiegos roku. Ale to co sie dzis rano zdarzylo, troche mnie juz zaczyna przerastac. Zaplacilem rachunek rano. Wyslalem mojej lasce polowe, do oddania, to od samego rana chodzi zla jak osa, jak smialem zarzadac pieniedzy za polowe rachunku za media, ktore ona tez zuzywa. Chyba czas na ewakuacje. #logikarozowychpaskow #zwiazki
Komentarz usunięty przez autora
Zainteresuj się testami #nitecore HC30 i #skilhunt New H02
Na obie krążą po sieci kody ktore zbijaja cene do 33-35$
@zielonek1000 moze cos wiecej powie
@widmo82: Dzięki!
Energizer jakis na paluszki AAA.
Maly lekki wytrzymaly tani i prosty w obsludze. Propozycja @widmo82: troche przesadzona w tym przypadku.
@widmo82: Jako, że czasu do świąt mało, a to ma być prezent to już wybrałem popularnego w internetach chińczyka dostępnego w militarnych sieciówkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.aliexpress.com/item//32557783387.html
?
Echhh.... Ale ja mam te latarki....
Btw nie wstydzisz sie 'znafco' polecac takie cos?
Wadą H03 dla mnie jest brak możliwości jej rozebrania, a może nie tyle brak o ile gorszy dostęp, więc w razie awarii może być problem
Następny....
Serio uważacie ze absolutnie kazdy musi miec te 800lm bo inaczej to nie ma sensu?
Dolicz koszt dwoch ogniw, sensownej ladowarki. A potem to, ze bedzie musial pamietac o naladowaniu ogniwa, pilnowaniu rozladowania itd.
Wg mbie w tym przypapadku lepiej cos na zwykle baterie
Kto mówi, że latarka musi mieć 800 czy 1000lm?
Ja prawie nigdy nie używam trybu 100%, bo i po co?
Pamiętać o naładowaniu? Faktycznie w latarkach bez włącznika fizycznego, tylko z elektroklikiem szybciej nastąpi rozładowanie ogniwa, ale w sprawnej latarce to wartość tak mała, że korzystając z latarki częściej niż raz do roku raczej nie uszkodzimy ogniwa...
Sensowna ładowarka 6,5USD minus
Dzieki kolego. To wszystko wiem doskonale ;)
Szkoda ze nie rozumiesz tego o co mi chodzi. Ryj strzępie tylko...
Oj niestety panowie, tu niewiele doradzę.
Sam używam ręcznych a w pomieszczeniach staram się dbać o światło ambient bardziej niż spot. W pewnym momencie oczy tego wymagają. Nie polecam ciemności w średnim wieku. Mogę natomiast zorientowac się w temacie jeśli jest taka potrzeba.
Komentarz usunięty przez moderatora