Mirki mobilizacja! (Konin i okolice, dla bardzo chętnych cała Polska) Jeden z moich niebieskich znajomych rzucił hasło "przejrzyjmy swoje szafy... co niepotrzebne oddamy do najbliższego domu dziecka" i tak ruszyła maszyna, informacja rozeszła się po naszej grupie (różowe to piszczały z wrażenia). Tutaj wchodzi wykop... ubrany cały na biało. Pomyślałem, że każdy z nas robi teraz świąteczne porządki i co nieco w swoją szafę zagląda. Mało tego jestem pewien, że każdy Mirek ma w sobie chodź trochę z człowieka ( ͡°͜ʖ͡°) i z uśmiechem dorzuci coś od siebie. Zbieramy ubrania niezniszczone, nadające się do dalszego użytku. Co do rozmiarów to mile widziane jest wszystko, chociaż bardzo miła Pani z placówki, z którą się skontaktowaliśmy podpowiedziała nam, że nastolatkowie często są pomijani przy takich typu zbiórkach a i o nich zapomnieć nie można. Od siebie postanowiłem dołożyć do tego pomysłu trochę słodkości... Mirku/Mireczko jeśli nie masz takich ubrań spokojnie, nie martw się! Zbieramy również słodycze dla tych dzieciaków, tutaj macie duże pole do popisu :) Jesteśmy z Konina i to co zbierzemy dostarczymy do Domu Dla Dzieci i Młodzieży w Nowym Świecie. Jeśli chcesz dołączyć do tej akcji, przekazać coś od siebie skontaktuj się ze mną przez wykop :) Niestety dużo czasu nie zostało, chcielibyśmy dostarczyć zebrane fanty przed świętami więc nie bądź zielonka, rusz tyłek! ᕦ(òóˇ)ᕤ Osoby z innych części kraju zachęcam również do tej akcji. Każdy z Was może dostarczyć swoją małą paczuszkę do najbliższego domu dziecka.
TL;DR Zbieramy ubrania i słodycze, które trafią do Domu Dla Dzieci i Młodzieży w Nowym Świecie. Osoby z Konina i okolic.
Wykop pokaż jaja ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) Proszę o trochę łapek, wołajcie kogo się da.
Ale odezwa ( ͡°ʖ̯͡°) Ciuchów nie mam do oddania, bo bym sam na golasa chodził ( ͡º͜ʖ͡º) Za to jakieś sztuk kilka książek dla dzieci, z legendami, mógłbym dać, a i może coś jeszcze bym znalazł.
#rosja #ukraina Dla poliakow, intencje Ukraińców nigdy nie będą jasne, nie wiem skąd w naszym narodzie, brak autorefleksji. Pamiętamy co nam robili na Wołyniu, a mimo to stajemy za nimi. Czemu tak jest i czy macie refleksję, że Rosja staje się teraz głównym celem zachodu?
Jeden z moich niebieskich znajomych rzucił hasło "przejrzyjmy swoje szafy... co niepotrzebne oddamy do najbliższego domu dziecka" i tak ruszyła maszyna, informacja rozeszła się po naszej grupie (różowe to piszczały z wrażenia). Tutaj wchodzi wykop... ubrany cały na biało. Pomyślałem, że każdy z nas robi teraz świąteczne porządki i co nieco w swoją szafę zagląda. Mało tego jestem pewien, że każdy Mirek ma w sobie chodź trochę z człowieka ( ͡° ͜ʖ ͡°) i z uśmiechem dorzuci coś od siebie. Zbieramy ubrania niezniszczone, nadające się do dalszego użytku. Co do rozmiarów to mile widziane jest wszystko, chociaż bardzo miła Pani z placówki, z którą się skontaktowaliśmy podpowiedziała nam, że nastolatkowie często są pomijani przy takich typu zbiórkach a i o nich zapomnieć nie można. Od siebie postanowiłem dołożyć do tego pomysłu trochę słodkości... Mirku/Mireczko jeśli nie masz takich ubrań spokojnie, nie martw się! Zbieramy również słodycze dla tych dzieciaków, tutaj macie duże pole do popisu :)
Jesteśmy z Konina i to co zbierzemy dostarczymy do Domu Dla Dzieci i Młodzieży w Nowym Świecie. Jeśli chcesz dołączyć do tej akcji, przekazać coś od siebie skontaktuj się ze mną przez wykop :) Niestety dużo czasu nie zostało, chcielibyśmy dostarczyć zebrane fanty przed świętami więc nie bądź zielonka, rusz tyłek! ᕦ(òóˇ)ᕤ
Osoby z innych części kraju zachęcam również do tej akcji. Każdy z Was może dostarczyć swoją małą paczuszkę do najbliższego domu dziecka.
TL;DR
Zbieramy ubrania i słodycze, które trafią do Domu Dla Dzieci i Młodzieży w Nowym Świecie.
Osoby z Konina i okolic.
Wykop pokaż jaja ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Proszę o trochę łapek, wołajcie kogo się da.
Ciuchów nie mam do oddania, bo bym sam na golasa chodził ( ͡º ͜ʖ͡º)
Za to jakieś sztuk kilka książek dla dzieci, z legendami, mógłbym dać, a i może coś jeszcze bym znalazł.