Aktywne Wpisy
snck +2
siema mam rozterki miłosne.
Ja pracuje na zdalnym i 8h dziennie robie i optymalizuje strony internetowe a potem mam wolne, albo jakieś dodatkowe zlecenia robię, w wolnym czasie zajmuje się swoim hobby a także gotuje obiady i co jakiś czas ogarnę w domu. Mam dużo wolnego czasu, przez to jak sobie życie ułożyłem.
Mam różową która ma ciężkie studia (sporo nauki, trudnej) i dodatkowo jeszcze na weekendy pracuje. Prawie wolnego czasu nie
Ja pracuje na zdalnym i 8h dziennie robie i optymalizuje strony internetowe a potem mam wolne, albo jakieś dodatkowe zlecenia robię, w wolnym czasie zajmuje się swoim hobby a także gotuje obiady i co jakiś czas ogarnę w domu. Mam dużo wolnego czasu, przez to jak sobie życie ułożyłem.
Mam różową która ma ciężkie studia (sporo nauki, trudnej) i dodatkowo jeszcze na weekendy pracuje. Prawie wolnego czasu nie
ZAKAPIOREK +9
Mirunie #mirkokoksy i inne. Jest pewien problemik. Otóż jak widać na zdjęciu mimo zrzutu wagi nadal mam "brzuch" . Tak wiem mirunie #kiedysmialemlepszybrzuch ( ͡º ͜ʖ͡º) ale nie o to się rozchodzi. Przy moim wzroście 180cm i 76KG wagi startowej udało mi się zejść do 71KG po 5-6 tygodniach. Z założenia miałem dojść do 70KG i wejść na masę i skończyć z aerobami. Ale jak widać na załączonym obrazku nadal będzie odstający brzuchol. I teraz pytanie do was. Cisnąć dalej aeroby i zrzucać wagę? Jeśli tak to do ilu ? Bo już sam nie wiem co dalej robić (╥﹏╥)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
skolioza jest w bok, raczej nie ma wpływu na brzuch
Komentarz usunięty przez autora
Masz problem z postawa lub kregosłupem.
Przykład ćwiczeń jakie możesz zastosować aby się z tym uporać
https://www.youtube.com/watch?v=K-CrEi0ymMg&index=6&t=3s&list=LLiOoLupkkDpJCYCNpqHkxGQ
Ps: ale brzucha też trochę masz
Tylko pytanie co dalej robić ?
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: sokytsinolop
@zio-maj: czy można takie coś naprostować będąc już po dwudziestce? Zawsze myślałem, że jak kości stwardnieją to już kaplica.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)