Aktywne Wpisy
konstanty400 +71
To jest k---a tragedia ...
Ten caly czlowiek ktory probuje dojechac Owsiaka nie przedstawil nic, co by bylo zgodne z jego przekazem. Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze ze ludzie maja w dupie fakty, dowody, oni wiedza swoja, ba, oni juz wiedzieli to wszystko wczesniej. Ja p------e z jakimi troglodytami przyszlo nam zyc.
Najgorsze ze ci ludzie uwielbiaja taki content i republike. Nikt nie weryfikuje tych informacji. Liczy sie ze jakis redaktor cos powiedzial,.
Ten caly czlowiek ktory probuje dojechac Owsiaka nie przedstawil nic, co by bylo zgodne z jego przekazem. Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze ze ludzie maja w dupie fakty, dowody, oni wiedza swoja, ba, oni juz wiedzieli to wszystko wczesniej. Ja p------e z jakimi troglodytami przyszlo nam zyc.
Najgorsze ze ci ludzie uwielbiaja taki content i republike. Nikt nie weryfikuje tych informacji. Liczy sie ze jakis redaktor cos powiedzial,.
źródło: temp_file5527727803349477533
Pobierz
marekrocki2 +141

Mały problem. Co tu wpisać ? Bo na logikę wpisując to co mam w hostingu nie działa, nie zapisują się rekordy w bazie.
źródło: comment_Atiiff5efrFnWmVroJSXKSXGLtTQEc0L.jpg
Pobierz@zakopiak: tylko to co w konsoli przeglądarki, no i po prostu nic się nie dzieje
źródło: comment_gOMIdadVAcC3mcafllr4htmY7r3qCaBP.jpg
PobierzJaki blad ci zwraca polaczenie?
@seta1991:
nie wiem(╯︵╰,)
źródło: comment_r0USXPdHgMuoLAqqIabEwrETZXIPtL5D.jpg
Pobierzp:w hoście?źródło: comment_Swy4nNYcXvJ3reNAsfqGpEMJUCZsBUaP.jpg
Pobierzphp
session
źródło: comment_3ktQjlBGoq6hVMQJQ5fuXJzkRxdV44D8.jpg
Pobierz