Wpis z mikrobloga

Kierowcy z P-------c to chyba faktycznie #podludzie

Jakiś dziad na blachach EPA właśnie wyskoczył na mnie z mordą na światłach, za to że go chwilę wcześniej srogo strąbiłem jak mi się chamsko wpierdasił przed maskę, tak, że zmuszony byłem bardzo mocno hamować. ( ͡º ͜ʖ͡º)

#lodz #pabianice
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@esk0: @Sepzpietryny: @Morfi_pl: jak już się lubujecie w takie stereotypowe gadki szmatki to najgorsi są EL, którzy w niedzielę opuszczają MPK i przesiadają się do samochodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pozdrawiam - Rodowity EZG ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ksaler: Wśród wszystkich zdarzają się niedzielni ale niestety ci którzy na co dzień jeżdżą po swoich wioskach potrafią się nieźle pogubić wjeżdżając do miasta z dużym ruchem, tramwajami itp. Mam nawet znajomą która dojeżdża do obrzeży Łodzi i przesiada się w tramwaj
  • Odpowiedz
@ksaler raczej nie są to stereotypy tylko opinia wyrobiona na drogach niestety. Prawda jest też taka, że np. W takim Piotrkowie jest więcej EPI na drogach, niż EP, ewentualnie jeszcze bardzo wielu przedstawicieli Hamburga się przewija. Nie ma to jak kupić mieszkanie w Hamburgu za te same pieniądze i dzień w dzień dymać do EP do roboty :)
Podobnie np na Slasku. Najgorsi, jakich spotkałem to SGL pod gliwicami i STA.
  • Odpowiedz
@esk0: EPD i EPA to rak. Jak dojeżdżam do świateł i widzę stojący obok samochód na takiej rejestracji, to dziękuję Bogu, że ustawiłem się na innym pasie.

Ruszanie na światłach z opóźnieniem a potem wleczenie się 30 km/h to tragedia okrutna
  • Odpowiedz