Aktywne Wpisy
Smarek37 +286
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
wybryk_natury +159
Jak mnie #!$%@?ą dzisiejsi ludzi.. tacy sarkastyczni, tacy ironiczny, czekają tylko aby po kimś pojechać, skrytykowawać i dać upust własnym kompleksowm pod płaszczykiem dystansu i "błyskotliwego" poczucia humoru, "sarkazm to ja" #!$%@? najniższa forma inteligencji ale na inną mnie nie stać. He he Ty #!$%@?, he he Ty suko. Ja #!$%@?. Kiedy ludzie przestali po prostu być dla siebie mili? #problemypierwszegoswiata #gorzkiezale
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
@delnaja: zjebusami określasz swoich znajomych, wspólpracowników? Zmień towarzystwo
@desthoff: Mam tu konto powiązane
@Nova24: Warszawa-Wrocław-Olsztyn, nie sądze aby to miało zwiazek.
Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania: W momencie gdy wyjechałeś do Warszawy.
@AnonimoweMirkoWyznania: Lepiej odpowiedz na pytanie kiedy ludzie byli dla siebie mili
jakbym miał być dla każdego hehe miły i nie ironiczny to bym miał tysiące problemów i ludzi próbujących mnie wykorzystać, to jest naturalna obrona przed ludźmi takimi jak Ty, którzy mają pretensje do każdego.
Tak bycie miłym powoduje pelno problemów, weź chlopie nie usprawiedliwiaj swojego #!$%@?. Z jednym masz racje, to obrona - przed tym aby inni okryli jakimi zakompleksionymi i maluczkimi ludzmi jestescie.
Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania: ale Ty teraz też jesteś niemiły, przyganiał kocioł garnkowi ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie dość że ja kolegów i koleżanek zawsze miałem multum i dla nich nie byłem szczególnie chamski, dla obcych też nie jestem jakoś