Halo! Jest tu ktoś? Po zaje... bardzo długiej przerwie na blogu pojawił się nowy wpis ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ ---> #michalodesignie (!) Planuję, by przyszłe przerwy były krótsze - tydzień, góra dwa, no... może trzy ( ͡º͜ʖ͡º) W każdym razie co dzisiaj mamy? Kreatywność, oryginalność... mity, rozkminy, czym jest kreatywność, a czym raczej nie jest, jak ją rozwijać... generalnie ściana tekstu. Kreatywność i oryginalność Zapraszam również do lajkowania o tu - facebook
@Dzwoneg powiem Ci, że chyba zawsze byłem jakoś "obok" tych problemów opisanych w podlinkowanym artykule, po prostu nie odbieralem tego nigdy w taki sposób :)
@Majku_: możliwe, lecz w UX bardzo ważne jest żeby wyłączyć myślenie przez swój punkt widzenia, gdyż często okazuje się że ludzie myślą/widzą/czują/odbierają/etc. zupełnie inaczej. Łatwo sobie przez to zepsuć konwersje (:
@Dzwoneg: jasne, masz rację :) Ale mi nie chodzi o to, że świadomie stwierdziłem "a dobra, mi się podoba, to tak ma być i olać wszystkich". Po prostu nigdy się nad tym nie zastanawiałem, nie zauważałem po prostu, więc nie przyszło mi do głowy, że komuś może to przeszkadzać. A że korzystam z Wordpressa, to w motywie, na którym oparłem blog, ta funkcja była włączona i już. Może to moje dość
---> #michalodesignie (!)
Planuję, by przyszłe przerwy były krótsze - tydzień, góra dwa, no... może trzy ( ͡º ͜ʖ͡º)
W każdym razie co dzisiaj mamy? Kreatywność, oryginalność... mity, rozkminy, czym jest kreatywność, a czym raczej nie jest, jak ją rozwijać... generalnie ściana tekstu.
Kreatywność i oryginalność
Zapraszam również do lajkowania o tu - facebook
Dodatkowo #grafika #design #projektowanie i jeszcze #reklama
Wołam zainteresowanych z poprzednich odsłon:
@Artysta89 @Herlequin @dobrywieczor @Skaje @barteo24 @wojci3ch @project @siepet @krysc4d @jaywalker @Fajcyk @faun69 @sonars @Micki @xyz23 @wyspiarka @Obserwer @jakub-mrugala @vaandee @Dzwoneg
Chętni mogą się dopisać :)