Aktywne Wpisy

Ana77 +48
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

W nowy rok nakryłem swoją byłą z innym typem w mojej k---a chacie, w-------m ja z chaty - zerwaliśmy po 4.5 roku. Teraz widzę, że poleciała z jakimś frajerem na wakacje na które miała lecieć z koleżankami XDD śmiać się czy płakać

Paczka zawierała:
1) Najmilsze na świecie skarperty, które już kocham najbardziej na świecie!
2) Kryminał Horsta - tu po prostu nie wierzę aż w zbieg okoliczności, bo do tej pory przeczytałam jego jedną powieść i miałam zabrać się za jakąś kolejną - bum i ta kolejna dotarła sama!
3) Wino z Austrii - kocham wina! Znowu trafiłeś, mimo że o tym nie pisałam w opisie swoim
4) Łakocie. Nienawidzę Cię za to mleko. Nigdy tego nie próbowałam, a jest takie kurna pyszne! Wyssałam już połowę, żeby Cię pogięło no! ( ͡° ͜ʖ ͡°) (no i znowu sobie siorbię, polazłam do lodówki po nie, aaaaaa!!!!)
5) LIST - najmilszy na świecie, cudowny list, który przeczytałam z ogromną przyjemnością <3
Jestem szczerze zachwycona (。◕‿‿◕。)
źródło: comment_16e6b5mBRkAF4RVVRfN7yOpz4DV0dpZf.jpg
Pobierz