Wpis z mikrobloga

Szczerze mówiąc, zapisując się do #wykopoczta skupiłam się bardziej na robieniu prezentu dla kogoś niż na czekaniu na swój. Emocje pojawiły się właściwie dopiero pod paczkomatem, całą drogę do domu jechałam jak na szpilkach i wgapiałam się z uśmiechem na rysunek na niej, nie mogąc się doczekać otwarcia. W domu, jeszcze będąc w kurtce, rzuciłam się do rozpakowywania i powiem Wam, że moja pierwsza edycja i od razu tak totalnie, tak w 100% udany strzał! Piszę zupełnie poważnie, jednocześnie bardzo dziękując mojemu Mikołajowi, którym był @AlfaMenel - paczka jest fantastyczna! Tak zupełnie szczerze i bez ściemy to piszę :) Tak jak napisałeś - kojarzenie par wyszło małpkom idealnie.

Paczka zawierała:
1) Najmilsze na świecie skarperty, które już kocham najbardziej na świecie!
2) Kryminał Horsta - tu po prostu nie wierzę aż w zbieg okoliczności, bo do tej pory przeczytałam jego jedną powieść i miałam zabrać się za jakąś kolejną - bum i ta kolejna dotarła sama!
3) Wino z Austrii - kocham wina! Znowu trafiłeś, mimo że o tym nie pisałam w opisie swoim
4) Łakocie. Nienawidzę Cię za to mleko. Nigdy tego nie próbowałam, a jest takie kurna pyszne! Wyssałam już połowę, żeby Cię pogięło no! ( ͡° ͜ʖ ͡°) (no i znowu sobie siorbię, polazłam do lodówki po nie, aaaaaa!!!!)
5) LIST - najmilszy na świecie, cudowny list, który przeczytałam z ogromną przyjemnością <3

Jestem szczerze zachwycona ()
Cwirus - Szczerze mówiąc, zapisując się do #wykopoczta skupiłam się bardziej na robie...

źródło: comment_16e6b5mBRkAF4RVVRfN7yOpz4DV0dpZf.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cwirus: Bardzo się cieszę - szczególnie z faktu, że wino dotarło w jednym kawałku. To o butelkę bałem się najbardziej - stąd tyle zabezpieczeń w paczce. Kamień z serca! Jeszcze raz życzę samych przyjemności - z wina, lektury, skarpet i słodyczy ʕʔ
  • Odpowiedz