Wpis z mikrobloga

@Abra_Kadabra: jak zrobiles cos czego nie akceptuje, albo nie lubi to wiesz...
Ciezko jest dobrze wychowac i wytresowac malego kabana, ale daje rady. Poza tym pierony sa bardzo terytorialne i maja swoje fochy. Jak kiedys matka opiekowala sie moim to nie mogla wsadzic reki do klatki zeby jedzenie dac, po warczal i tupal. Z drugiej manki ja mu moge wytarmosic omyk, albo wsadzic palucha do geby i nawet nie ucieknie (
  • Odpowiedz
  • 0
@PurpleHaze tyle, ze ten gad ma juz ponad 1.5 roku, a u mnie jest od 4 miesiecy i nadal nie chce sie zaaklimatyzowac. Notabene ze mna spedza najwiecej czasu, ale mojej mamie daje sie glaskac i jej nie gryzie. Dodatkowo moj ani nie tupie ani nie warczy :/
  • Odpowiedz
@Abra_Kadabra: mój królik też ma coś takiego - po prostu nienawidzi facetów. Kobietom daje robić ze sobą wszystko ;) z kolei króliczka wobec wszystkich jest przyjazna, ale długo jej nie pogłaszczesz, bo fuczy. No ale i jego, i ją mam od małego i jak mnie podgryzały to je trzepałam lekko po noskach i mówiłam, że nie wolno, więc pewnie się nauczyły.
  • Odpowiedz
  • 0
@soadfan taa, u mnie w pokoju od 4 miesiecy kazda szpara musi byc #!$%@? jakimis gratami zeby sie nie dostal za lozko/szafe i do kabli. 4 miesiace ma sie juz taki stan rzeczy, a on dalej kombinuje jak sie tam dostac
  • Odpowiedz
@Abra_Kadabra: polecam plastikowe osłonki na kable, grosze kosztują ;) + dużo zabawek, a raczej typowych śmieci: np. karton (niezadrukowany) po czymś, czy rolka po papierze, będzie sobie gryzł i rozpierniczał, a rolkę dodatkowo noskiem potoczy. Do toczenia albo rzucania też dobre puste butelki ;) do chowania się świetne są tunele, np. za 10 zł w pepco taki materiałowy (dla kota), albo kawałek dużej rury plastikowej ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz