Aktywne Wpisy

chico_lachowski +31
istnieje jeszcze jakiś serial jak LOST albo breaking bad (+BCS) ktory wciagnie tak bardzo? szukam i znalezc nic nie moge, same g---o.
#seriale
#seriale
źródło: {FEDE0422-23C2-424A-9C73-E0684AFFC409}
Pobierz
MondryPajonk +18
„Nie było luksusów, ale było życie” – te słowa najlepiej oddają klimat tamtych czasów. Czasy, które dla wielu z nas są jedynie synonimem „komuny”, nie rozumiejąc jednak, jak wiele to w sobie niosło. Dziś, gdy mamy więcej – więcej rzeczy, więcej technologii, więcej „nowoczesności” – czy naprawdę mamy więcej życia? Więcej komfortu, wygód i gadżetów, ale co z tym, co naprawdę miało wartość? Dziś jesteśmy jakby bardziej samotni w tłumie ludzi, odcięci
źródło: 1
Pobierz

W końcu po długich wyczekiwaniach odebrałam dzisiaj moją paczkę z #wykopoczta! Cieszę się bardzo, bo mój Mirek, sprawca całego zamieszania, czyli @bartek7498, bardzo się postarał i zrobił fajna, spersonalizowana paczkę! Wziął pod uwagę mój opis i idealnie wpadł w mój gust z prezentem i listem. Cieszę się niezmiernie! Dostałam grę karciana, kolejny magnes na naszą podróżniczą lodówkę, pełno smaczniutkich słodyczy i niespodziankową kartę SD, na której były bardzo ładne zdjęcia z wypraw w góry. Też idealnie trafione, bo kocham podróże, a góry są jednym z najpiękniejszych miejsc, jakie można zwiedzać. :)
W tym roku wyślę swoją 3 paczkę na wykopoczte, a ta paczka od Bartka jest druga, ktora dostałam i znowu jestem bardzo zadowolona. Sama zabawa jest świetna, bo najwięcej radości daje dawanie od siebie. Ale jednak dostawanie w tym wypadku też wiąże się z niemałymi emocjami i radością. Dzięki za poprawienie mi humoru! Do zobaczenia na kurniku #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_iEnx0PckLaWUHjP4sPcXYkISYVZHLAmq.jpg
Pobierzźródło: comment_wx7exhwiOagYKWxMFDzjDIul59a6fVDZ.jpg
Pobierzźródło: comment_SsW1EI6IuRbrQ5BedVvkOMP4V59oiA5B.jpg
Pobierzźródło: comment_rz3Qond7yRlAN3h6QnbnDdfFDsWcXkD6.jpg
Pobierz