Aktywne Wpisy

DrFaithless +15
#tinder #podrywajzwykopem Byłem na dwóch randkach w ciągu dwóch tygodni, dwie porażki, jakies to wszytko beznamietne. Kiedyś w życiu bym nie powiedział, ze randkowanie po 30tce będzie taka męczarnia… Jeszcze pisanie o tym samym i stawanie na #!$%@?, żeby księżniczka sie zgodziła, ehhh… A jak tam u was w tym temacie?

TomexD +36
Co to jest za kraj, gdzie rządowy minister na oficjalnym spotkaniu ochranianym przez milicję nosi za paskiem klamkę? Przecież to mafia.

Przyznam szczerze, że jest to pierwsza edycja #wykopoczta, w której dane mi jest ‘aktywnie’ uczestniczyć. Poprzednie lata spędziłem jedynie na oglądaniu i ‘zazdraszczaniu’. W tym roku postanowiłem spróbować szczęścia i trafić chociażby na karton cebuli (przydałby się na zupę cebulową).
Zdawałem sobie sprawę, że moje ‘O MNIE’ będzie niezłym wyzwaniem dla drugiej osoby. Chciałem, żeby podarowała mi coś drobnego – ale coś, co stworzy sama. Nie nastawiałem się na nic konkretnego. Szczerze mówiąc – najbardziej wyczekiwałem listu.
I się doczekałem.
Dziś po południu, w trakcie pracy dostałem wiadomość, że w moim ulubionym paczkomacie przy stacji benzynowej im. Adama Z. (#pdk) w Poznaniu czeka na mnie niespodzianka. Kiedy zobaczyłem, że nadawca jest z Grodu Kraka, zacząłem modlić się o maczetę i trochę smogu. Niestety – to nie było to ( ͡° ʖ̯ ͡°) Chciałbym tylko napisać, że
Tutaj chciałem złożyć wyrazy uznania pracowitym małpkom (alpakom?), odpowiedzialnym za kojarzenie par. Nie wiem jak, ale – dobra robota, strzał w dziesiątkę!
Jak widać na załączonym obrazku, dostałem:
- książka Bukowskiego – tak się składa, że mam kilka jego dzieł, a tej jeszcze nie czytałem
- ścieżka dźwiękowa z ‘Pulp Fiction’ – płyty także zbieram, więc powiększy moją kolekcję
- skarpetki w kropki (grochy?) – bardzo praktyczne, dodatkowa para zawsze się przyda
- kubek – jak wyżej
- piwo Ciechan – wypiję, oglądając dzisiaj Ligę Mistrzów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- czekoladki (pyszne!)
I list. Wisienka na torcie. Prawdziwy prezent, na który czekałem. W stu procentach spełnił moje oczekiwania. Żałuję tylko, że nie mogę osobiście podziękować za coś tak dobrego. Oficjalnie oświadczam, że od dziś zostaję fanem @baang
Dlaczego? Sami spytajcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@baang
@Gothagami: Był dosyć emocjonalny i szczery, przypuszczam że to były jego największe zalety :3