Wpis z mikrobloga

Na wiosnę/początek lata planuję zmianę samochodu. Chciałbym kupić MB lub Volvo kombi do 10k. W zasadzie nie brałem innych marek pod uwagę, ale ostatnio znalazłem taki samochód. Nie widać go za często na ulicach, a jednak parę sztuk jest do obejrzenia. Chodzi mi o czarujące #mitsubishi Galant VIII (). Jest po prostu piękny, a jednostki 2,5 v6 też zachęcają. W internacie ma dość dobre opinie, a może wy mirki też coś o nim wiecie?

#motoryzacja #samochody
rurek49 - Na wiosnę/początek lata planuję zmianę samochodu. Chciałbym kupić MB lub Vo...

źródło: comment_ikl1vQSCyJaBtuqd9pmXJEhG72k7mgPU.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
@Jestem_Tutaj: spodziewam się tego w samochodach z około 2000 roku. W MB trawi nadwozie często, ale podwozie się często dobrze trzyma. A jak w tym? Bo jak tylko góra to może być ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@rurek49: mam takiego tylko że w sedanie i 2.0 Mechanicznie jest niezniszczalny. Daje ogromną przyjemność z jazdy głównie przez komfort, tylko wyciszenie mogłoby być lepsze. Jeśli chodzi o blachę to już jest gorzej ale wszystko da się ogarnąć jeśli tylko nie jest za późno. Przednie i rzadziej tylne kielichy, tylne nadkola, dolne ranty drzwi to główne bolączki. Też trzeba dobrze obejrzeć p podłogę, głównie tylne podłużnice pod belka zawieszenia.

Mam
  • Odpowiedz
@jestem_legenda: czyli na oglądanie samochodu lepiej zabrać z sobą blacharza niż mechanika ;) A stan kielichów przednich da się obejrzeć "od góry"? Czy trzeba wchodzić pod samochód? Właśnie czytałem o tym problemie na forum i polecali różne patenty na zabezpieczenie tego elemetu ;)
  • Odpowiedz