Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +159
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
Querly96 +131
Ktoś wie co tu się odjaniepawla? Mogę liczyć, że zostanie doręczona, bo kompletnie nie rozumiem - szczególnie tych ostatnich statusów...
w domu zawsze ktoś jest, oczywiście brak choćby awiza, żeby nie było.
#gorzkiezale
Komentarz usunięty przez autora
Ponadto, nie mogą odesłać, bo nie minęło 14 dni...
@Clear: Jest dobra, zdecydowanie lepsza niż inpost, nawet patrząc ostatnio na paczkomaty wolę wybrać pocztę. Czasem tylko coś się odwali.
Za taką paczkę nadawca może brać zwrot 2x to co zapłacił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Paczki inpostu docierają szybko, zaś listy polecone idą długo (5-10 dni), ale zawsze są bezpieczne. Niestety, ten sprzedawca nie mógł wysłać paczki inpostem, i musiałem wybrać ten shit.
PS. Paczka kosztowała pewnie 14,50 zł. Strasznie mnie to pocieszyło (╯︵╰,)
@Clear: teraz większość paczek to ponad 48h u mnie, działa to w obie strony.
Pełna loteria, raz 3 dni raz ponad tydzień, czasem paczka/list Kraków-Kraków idzie tydzień.
Pomijam już różnicę w cenie ;>
ta... działa lepiej.
Telefon na infolinię poczty polskiej: Paczka odebrana, ale może to pomyłka, bo to tylko poglądowe. Sprawdź w urzędzie.
Urząd pocztowy (kolejka): My nic nie wiemy na ten temat, ale zadzwoń pod ten numer (WER Szczecin)
WER Szczecin: Paczka była awizowana w urzędzie pocztowym (po jego zamknięciu, bo czynny do 20, a awizowane ok. 21:30), bez awizowania u adresata, po czym zostałą odesłana do paczkarni, w celu ...
Dobrze, że chociaż przesyłka nieuszkodzona.