Wpis z mikrobloga

Oj Mirki sa czasem takie dni ze sie wierzyc nie chce.

Gramy dzis z #hanba w #dzierzoniow. Wybralem sie wiec rano z #wroclaw ale przy pakowaniu zauwazylem ze mi sie zaraz skonczy przeglad. Postanowilem ze zrobie go gdzies po drodze i udalo mi sie znalezc mile ustronne skp. Gosc wjezdza na kanal, jedna rolka, druga...
- O, hamulce poszly!
- Jak to? Tak teraz?
- No teraz, pedal wchodzi caly
I schodzimy na dol i faktycznie - poszedl przewod z tylu i cieknie ()
Patrze sie na goscia, on na mnie. Chwila milczenia, po czym wsiada i kontynuuje badanie. Ja nieco zglupialy czlapie za tym autem, ide do biura... i place za zrobiony przeglad _
W sumie fajnie, wiec jade ucieszony ze mam to z glowy. Juz jestem w Dzierzoniowie, juz witam sie z gaska... a tu poszlo sprzeglo.
Jakos przepchalismy auto te pare metrow na parking ale jestem uziemiony do #!$%@? wie kiedy ( ͡° ʖ̯ ͡°)

I tu pytanie do Mireczkow z okolicy: poratuje ktos? Moze ktos zna jakiegos mechanika w Dzierzoniowie ktory moglby to zrobic jakos w miare szybko? W zamian oferuje wejsciowke na dzisiejszy koncert albo plytke ( ͡ ͜ʖ ͡)

P.S. a dla Mirkow z #krakow przypomnienie - dzis na podgorzu gra #djmatiano

#hanblog #volvo #v40 #pomocy #punkfolk #wincyjtagow
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tm0026: Daj numer/adres tego SKP aby na przyszłość ich unikać. Jak przepuścił auto bez hamulców to boję się czego jeszcze nie sprawdzają...
  • Odpowiedz