Aktywne Wpisy
JustJoinIT +17
#rozdajo #konkurs
"Gdzie widzisz siebie za 5 lat?" - to standardowe, a jednocześnie niespecjalnie lubiane pytanie, padające często na rozmowach rekrutacyjnych. Gdyby nas 6 lat temu zapytano, gdzie będziemy dziś, najpewniej odpowiedź mocno minęłaby się z rzeczywistością ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoro jednak to nasze urodziny, tym razem my pytamy Was:
Gdzie widzicie siebie za 6 kolejnych lat?
Możecie zaszaleć i pofantazjować, bo z Waszych odpowiedzi wybierzemy 3
"Gdzie widzisz siebie za 5 lat?" - to standardowe, a jednocześnie niespecjalnie lubiane pytanie, padające często na rozmowach rekrutacyjnych. Gdyby nas 6 lat temu zapytano, gdzie będziemy dziś, najpewniej odpowiedź mocno minęłaby się z rzeczywistością ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoro jednak to nasze urodziny, tym razem my pytamy Was:
Gdzie widzicie siebie za 6 kolejnych lat?
Możecie zaszaleć i pofantazjować, bo z Waszych odpowiedzi wybierzemy 3
O2O2122 +27
Właśnie odebrałem mojego msi raider ge66! rtx 3070ti, I9 12900h, 360hz, 1tb ssd, i 16gb ddr5 za 6650zł, to chyba dobry deal?
#pcmasterrace #laptop #chwalesie
#pcmasterrace #laptop #chwalesie
Jeśli teraz przestanę grać to raczej nie wrócę za klika miesięcy nawet jakbym miał na czym grać. Nie chcę żeby prawie 5 miesięcy regularniej gry poszło całkowicie na marne dlatego może ktoś się znajdzie kto chciałby kupić konto? Albo ktoś z Waszych znajomych? konto legitnie grane, bardzo "wypieszczone" i perspektywiczne (moim zdaniem).
Level 33
3x Dragonite (cp3200 iv93%, cp3190 iv98%, cp3183 iv96%) + prawie 40 dratini na cukierki, żeby zmaksować smoki.
7x Gyarados (najmocniejsze dwa to cp2927 iv93%, cp2910 iv91%, reszta w okolicach 2,5k i dobre iv)
100% IV Vaporeon (cp2909)
100% IV Flareon (cp2635)
Lapras cp2669 iv96%
2x Snorlax (cp2566, cp2534 - oba słabe iv)
Poliwrath cp2192 iv91%
Arcanine cp2521 iv96%
Executor cp2505 iv91%
i naprawdę masa innych bardzo mocnych poków, masa uzbieranych cukierków (prawie 1,3k eevee cuksów i około 15 dobrych eevee czekających na ewolucje) itp.
W razie jakby ktoś chciał konkrety to wszytko mogę podać. Nie wiem nawet czy wogóle jest możliwe coś takiego jak sprzedaż konta ale stwierdziłem, że warto spytać - poprostu chętnie oddałbym w dobre ręcę bo nie chcę żeby cały wysiłek poszedł na marne i żeby kompletnie nic z tego nie miał. Jeśli coś takiego jak "sprzedaż konta" jest uważane za wielkie złooo to piszcie i skasuje post.
#pokemongo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niantic nie pozwala na sprzedawanie kont pod groźbą bana, czy nie?
@MrXavery: W sumie nawet się nie zastanawiałem. Konto jest naprawdę dobre i poświęciłem dużo na nie więc raczej za bardzo drobne nie oddam. Jeśli nie jest realne oddanie za minimum 250zł to
Przejdzmy więc do mniej matematycznego puntu widzenia (który w sumie nie jest taki prosty do wyjaśnienia). Sytuacja się komplikuje kiedy masz taki fajny dodatek do życia jak żona. Jedynym powodem, żeby wydać te 100-200 funtów jest własnie ta gra. Oboje staramy
Ja od Ciebie konta nie wezmę i lepiej będzie jak sobie je zatrzymasz - nie wiesz kiedy sytuacja się zmieni i będziesz mógł sobie popykać, nawet casualowo (no i złapać Kangashkana jak będziesz w Australii ( ͡° ͜ʖ ͡°))
Za alcatela idol 3