Aktywne Wpisy

mirko_anonim +171
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 lat związku, w tym 2 lata małżeństwa i szykuje mi się rozwód.
Jest to dla mnie straszne, bo ją kocham, ale terapia małżeńska mi w pewnym sensie otworzyła oczy. Moja żona chce być ciągle zaskakiwana, podróżować, wychodzić często na randki, a ja wręcz przeciwnie. Jestem domatorem i w zupełności mi wystarcza wyjście kilka razy w roku do kina, restauracji i 2x kilkudniowe wakacje.
Po to wszedłem w związek,
6 lat związku, w tym 2 lata małżeństwa i szykuje mi się rozwód.
Jest to dla mnie straszne, bo ją kocham, ale terapia małżeńska mi w pewnym sensie otworzyła oczy. Moja żona chce być ciągle zaskakiwana, podróżować, wychodzić często na randki, a ja wręcz przeciwnie. Jestem domatorem i w zupełności mi wystarcza wyjście kilka razy w roku do kina, restauracji i 2x kilkudniowe wakacje.
Po to wszedłem w związek,

mirko_anonim +112
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wiecie co? Wypisuje się z tego wyścigu szczurów o klitkę 40m w wojewódzkim za prawie milion. Patrząc na ceny w Warszawie doszłam do wniosku, że nie potrzebuję do szczęścia tego wspaniałego, zatłoczonego miasta i wynoszę się do domku pod lasem na Roztoczu. Pakuję cały mandzur, sprzęt do pracy i w cenie kawalerki 18m w Warszawie będę miała dom z ogrodem i kawałek działki. Dzieci nie mam i mieć nie
Wiecie co? Wypisuje się z tego wyścigu szczurów o klitkę 40m w wojewódzkim za prawie milion. Patrząc na ceny w Warszawie doszłam do wniosku, że nie potrzebuję do szczęścia tego wspaniałego, zatłoczonego miasta i wynoszę się do domku pod lasem na Roztoczu. Pakuję cały mandzur, sprzęt do pracy i w cenie kawalerki 18m w Warszawie będę miała dom z ogrodem i kawałek działki. Dzieci nie mam i mieć nie

Sorry, we couldn’t find your file. Is it possible it was moved, renamed or deleted? (C:\Users\imie.nazwisko\...\default.docx)#windows #powershell #sysadmin #problem
Nie wiem, ja bym spróbowała dodać do skryptu start-transcript i stop-transcript, kiedyś podobne akrobacje pomogły mi z podobnymi głupotami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
popatrzyłem na kb i raczej tu nie dokopiesz się
jeśli plik istnieje a wczytać go nie możesz bo cośtam to inna historia i tu przewineło mi się, że jak wołasz z powershella jakiegoś comowskie czytadło to domyślnym programem musi być microsoftowy bo będzie walił takimi błędami
Sorry, we couldn’t find your file. Is it possible it was moved, renamed or deleted? (C:\Ścieżka\do\pliku.docx)At C:\imie.nazwisko\Downloads\set_outlook_signature\set_outlook_signature.ps1:81 char:1
+ $MSWord.Documents.Open('C:\Scripts\default.docx')
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : OperationStopped: (:) [], COMException
+ FullyQualifiedErrorId : System.Runtime.InteropServices.COMException