Wpis z mikrobloga

Siemanko mireczki i mirkówny! ( ͡º ͜ʖ͡º) Minęło już trochę czasu od startu naszej platformy zakupowej arena.pl - był to okres, w którym rozwijaliśmy się, poprawialiśmy błędy i staraliśmy przypodobać się naszym użytkownikom.

Po tym okresie przyszedł czas na przywitanie się z Wami i dołączenie do Waszej społeczności. Co za tym idzie? Robimy #rozdajo - rozdajemy kubki - tak... pięć kubków z logiem naszej firmy, pięć pendrive'ów (całe 8 GB - czyli około 5825 dyskietek - to więcej niż we wszystkich oddziałach ZUS w Polsce!!), pięć smyczy z logiem #arenapl

Ogłoszenie wyników nastąpi jutro w południe.

#rozdajo
arena_pl - Siemanko mireczki i mirkówny! ( ͡º ͜ʖ͡º) Minęło już trochę czasu od startu...

źródło: comment_5mR3WII2kH9ULvQ9B3OTRIqLOX2onna1.jpg

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@arena_pl: Z ciekawości wszedłem i pomyślałem o przejrzeniu działu kawy więc na tym przykładzie (innych nie sprawdzałem) - w części ofert brak zdjęć, w innej części brak widocznej informacji o gramaturze, czyli trzeba klikać w poszczególne oferty i sprawdzać w po kolei co tam się znajduje, jak dla mnie mało intuicyjne i czasochłonne. Poza tym pełno ofert na yerba mate w kategorii kawa też nie zachęca. To tyle, powodzenia.
  • Odpowiedz
  • 0
@warius: dzięki za słuszne uwagi. Niestety często sprzedawcy nie dają nam potrzebnych informacji, staramy się poprawiać ofertę, sugerować sprzedającym zmiany i poprawę jakości.
  • Odpowiedz
@arena_pl: a ja pamiętam jak nie dostałem punktów przy rejestracji, zgłosiłem wam ten błąd ponad pół roku temu, dostałem info "zajmiemy się tym" i od tamtej pory punktów nie mam, dzięki arenapeel XD
  • Odpowiedz
  • 4
@arena_pl @nemokrinis konto @Arenapl należy do arena.pl (co z przyjemnością pewnie potwierdzi @m__b, bo jest założone i przypisane do waszego maila z Waszej domeny) tylko z powodów słabego zarządu i dużej rotacji wśród pracowników nie macie do niego dostępu...
  • Odpowiedz