Wpis z mikrobloga

Pijany rolmops dwatysionceszesnasty prezentuje nową elegancką miejscówkę do nagrywania filmów, otwiera browara zębami, pokazuje alkoholowe sztuczki i krytykuje fanów tego typu

benc witam witam pytacie się czego pije harasia? Ja wole coś takiego i nie narzekam. Każdy ma swój styl i kupki smakowe. Pytacie się ile możecie wypić harnasia? Jest coś takiego, że wypije się gura 2 piwa do obiadu do kolacji. Nie ma takiej osoby, która by sobie nie strzeliła. Ja to powinienem reklamować w reklamie harnasia! Nie gurala tylko JA! Nie no akat lubię sobie wypić dwa albo dwadzieścia dwa harnasie gura. Sorry nie mam otwieracza tfu ale niedobre. Z tego powodu, że ja jestem nauczony coś takiego. Nie wiem kto ma stopy niech se przeliczy ile ja daje tego typu. Sorry, przepraszam ale mi się nagazowało. Wy się nagadacie, n-----------e i schuja z tego wychodzi.

kurtko na temat benc
#bonzo #gonzo #uszatylump #klejnotmopsu #melin #uszatyrolmops #bzubdynsbfnklllddhx5gshjjn #bzubdynsbfnklllddhx5gshjjn2 #polskiyoutube #elo
RzecznikWykopu - Pijany rolmops dwatysionceszesnasty prezentuje nową elegancką miejsc...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RzecznikWykopu: Gniot w którym Tiger prezętuje techniki spijania Harnasia których nie powstydził by się sam Tomekkopyrazblogublokkoprya.com, info że nie będzie zlotu fanów w Zgierzu bo ludzie go nie szanują a miał pokazać bo jest tam dużo fajnych miejsc (widzimy w tle nagrania perełkę architektury w Zgierzu)
  • Odpowiedz
@krusz_swg: jakiś czas temu znosił ze śmietnika na melinę hurtowo słoiki z przeterminowanymi rolmopsami i wpieprzał je dzień w dzień przez cały miesiąc i cały czas nawijał, że się pracuje to się ma.

Do tego pasuje rol-mops ( ͡° ͜ʖ ͡°)
RzecznikWykopu - @krusz_swg: jakiś czas temu znosił ze śmietnika na melinę hurtowo sł...
  • Odpowiedz