Mirki, odebrałem towar ze sklepu internetowego, po podaniu nr zamówienia otrzymałem paczkę (podpisując moim nazwiskiem i swoim nr zamówienia) Otwieram w domu, okazuje się że to nie mój nr i inne zamówienie. Myślicie że będą się ze mną kontaktować. Dodam, że te zamówienie które otworzyłem jest dużo fajniejsze. #zakupy #prawokonsumenckie
@bartoneczek @komentarze Panowie a czy według Was wskazane jest zrobienie małej gownoburzy na miejscu ? Zadzwoniłem, Pan powiedział ze mam przyjechać i oddać, tak w skrócie był po prostu bardzo niemiły. Żadnego przyznania się do błędu i głupiego przepraszam. Mimo wszystko ja też jestem pokrzywdzony jeżdżąc przez całe miasto po raz drugi z nie swojej winy.
Niektórzy myślą, że Rosja zostanie z niczym po tej wojnie jeśli chodzi o tereny Ukrainy. Ja tylko przypomnę ile głowic nuklearnych ma Rosja. #wojna #ukraina
@komentarze Panowie a czy według Was wskazane jest zrobienie małej gownoburzy na miejscu ? Zadzwoniłem, Pan powiedział ze mam przyjechać i oddać, tak w skrócie był po prostu bardzo niemiły. Żadnego przyznania się do błędu i głupiego przepraszam. Mimo wszystko ja też jestem pokrzywdzony jeżdżąc przez całe miasto po raz drugi z nie swojej winy.