Aktywne Wpisy
Deathspeace +62
#kanalzero Dlaczego tam nie ma żadnego ekologa który powie jasno że jeżeli zielony ład nie zostanie wprowadzony to rolnicy za 30 lat będą mogli hodować co najwyżej daktyle? Sami narzekają co rok na suszę #!$%@?
Gours +333
Przyznam szczerze, że na początku sądziłem, że te wywiady z Dudą czy Czarnkiem zostały tak dobrze odebrane przez ogół ludzi. Teraz zorientowałem się, że po prostu widownia Kanału Zero jest prawicowa i skrajnie prawicowa.
Kołodziejczak mówi całkiem z sensem, a tam na czacie „złodziej, oszust, out” itd. Dochodzi do głosu Ardanowski i po 20 sekundach „dobrze mówi”. To samo z Dudą i Czarnkiem było. Ponadto chat zaspamowany „Polexitem” itd. Po prostu ten
Kołodziejczak mówi całkiem z sensem, a tam na czacie „złodziej, oszust, out” itd. Dochodzi do głosu Ardanowski i po 20 sekundach „dobrze mówi”. To samo z Dudą i Czarnkiem było. Ponadto chat zaspamowany „Polexitem” itd. Po prostu ten
Ten gość - https://www.youtube.com/user/OGMCSKILLET/videos dostał taką ofertę z taką ilością subów (650k) ale ją odrzucił. Nagrał o tym film i inni wieksi youtuberzy jak Moe czy jak mu tam powiedzieli by usunął i jest juz jako prywatny.
#csgo
@akwajuk21: @harnas_sv: jak dla mnie to #!$%@? ustawka w #!$%@?. Tak jak było ustawiane z Moe który tez to teraz reklamuje. Tu macie nagle Izak za 3$ trafia 525...
https://youtu.be/Vyx0P-1Umug?t=258
no ale #!$%@?, to musibyć jakiś grubszy biznes bo wątpie, żeby na tych skrzynkach tyle zarabiali żeby stać ich było płacić 70k dolców za odcinek, większość tych grubych openingów to jest właśnie od youtuberów, którzy mają hajs od nich
Jackpoty te największe na początku zarabiały po 10k$ na godzinę!
@Oskarek89 Dobrze łapie, o ten film chodzi?
ale wydawało mi się, że hajp na te otwieranie skrzynek w cs;go powoli mija, a tu taki #!$%@?
Poza tym było tyle wycieków z ustawkami, że wątpie aby jeszcze ustawili np. izakowi drop lepszego skina (ewentualnie bez jego wiedzy). A jakby wszystkim leciało gówno to nikt by w to nie grał.
@Qwik3: ale ten wirtualny portfel to mu doładowuje drakemoon