Wpis z mikrobloga

Black Friday prosto z USA, czyli znajdziecie tu m.in Contour, TeamDreamTeam, Podia, HunterBros, Isadore, Donkey Label, TNS, Twin Six. Generalnie jestem dumna, że wbiłam się w takie towarzystwo!
Czy z czegoś skorzystacie, zależy od Was. U kątura jest -20% i darmowa wysyłka z kodem WTF16FRIDAY ;)
https://www.instagram.com/wtfkits/

#contourcycling #szosa #stylowa #lajkry
wspodnicynamtb - Black Friday prosto z USA, czyli znajdziecie tu m.in Contour, TeamDr...

źródło: comment_TDE6W6PMm5aUyaWtrXlE7Ms1lxVVrZGD.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
@wspodnicynamtb: Ciekawe czy włosi zerkając na ciuchy Cipolla śmieją się w duchu (hej Flavio, patrz jaka cebula... 50% taniej)
A tak serio - zdaje się, że miały pojawić się jakieś dodatki czy coś takiego, ale coś o nich cicho. To jak to jest? (chyba że nie załapałem, wtedy mi scusi)
  • Odpowiedz
@tony_rogalik: Doszły do damskiej kolekcji owiewy i komin w wersji czarnej. I dla wszystkich czarne owiewy. Na razie tyle. Będzie jeszcze coś grane ale pewnie w styczniu. Równolegle już się zabieram za prorotypy letnich koszulek.

• Odpowiedz
Cipolla ma nawet cebulę na plecach w koszulkach XD

@wspodnicynamtb: no to super cebula deal (bym przytagował, ale chyba kremu na ból dupy nie starczy żeby wszystkich poczęstować)
A jak robisz prototypy, to ja poproszę aero kołnierzyk (kiedyś chyba o nim pisałem) i biorę pierwszy wypust
  • Odpowiedz