Wpis z mikrobloga

Moja klawiatura na telefonie po wpisaniu słowa sugeruje kolejne, zapamiętuje używane wcześniej. Po klepaniu cały czas powstało takie coś.

Witam wszystkich zainteresowanych do koszyka i nie tylko w tym roku nie będzie to możliwe to proszę o kontakt z nami na to że nie da się go podkręcić w dniu dzisiejszym świecie i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand Press Photo Day spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Avertio6 to nie jest śmieszne filmy z lektorem w dniu dzisiejszym świecie i w ogóle nie wiem czy to taka nowość w ofercie firmy znajdują się w końcu do mnie
  • Odpowiedz
  • 0
@Perfidny
@lubielizacosy
This is a great way to get a new phone for you to use for the program to be in the process of getting the new one and the other is the best way to get a hold of me for a few days to get to the end of the day and the day of the week and I will be able to get the best deal
  • Odpowiedz
@Avertio6: No hej i co do przyjęcia na studia podyplomowe w zakresie ochrony środowiska i gospodarki morskiej Sławomir Nowak podczas spotkania w ogóle to jest dramat mam nadzieję że nie jestem obserwowany przez świat.
  • Odpowiedz