Wpis z mikrobloga

ktoś zaczyna konkretniegadać i jest to (w innym miejscu na mirko) Potfur:

MHR to kod urządzenia, MI to oznaczenie Globala, DG to jak dobrze pamiętam oznaczenie wersji major.minor MIUI (w tym przypadku 8.0)

Oczywiście numer samej wersji też jest istotny.
  • Odpowiedz
  • 0
@srogie_ciasteczko majfriend będzie wgrywał xiaomi.eu? ( ͡° ͜ʖ ͡°) mowa tu o odróżnieniu syfMIUI przy kupnie telefonu nowego. A xiaomi.eu jest oparte o chiński rom przecież więc dlatego jest CN
  • Odpowiedz
  • 0
@srogie_ciasteczko no jak nie ma xiaomi.eu a w nazwie kodowej ma CN to już wie że to syfMIUI. Chyba ludzie są na tyle inteligentni i wiedzą po co odblokowywują bootloader i co wygrywają, czy to jest legitne. Nie rozumiem o co tak dupsko spinasz. Kupujesz nowy telefon to nie masz mieć prawa wgranego xiaomi.eu który ma w nazwie CN i jest legitny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kuba7 bronisz się niepotrzebnie, zamiast po prostu przyznać do błędu

Chyba ludzie są na tyle inteligentni i wiedzą po co odblokowywują bootloader i co wygrywają, czy to jest legitne

Taaaa, ludzie, którzy nie wiedzą czy mają dobry system są ekspertami. Po to tu przychodzą i pytają, bo nie mają pojęcia.
  • Odpowiedz
  • 0
@srogie_ciasteczko do jakiego błędu skoro ja wiem co napisałem? Nie rozumiesz tego co piszę, przeczytaj to jescze raz. Żeby wgrać xiaomi.eu trzeba odblokować bootloader i wtedy wgrać, bez odblokowanego bootloadera bodajże na Nota 3 (helio x10) da się tylko wgrać
  • Odpowiedz