@widmo82 jak w nazwie kodowej będzie CN to #syfmiui. Plus jak jest 5 liczb dziwnych, np 8.0.17.0.1 to też syfMIUI, głównie można stwierdzić to po tych rzeczach
@srogie_ciasteczko majfriend będzie wgrywał xiaomi.eu? ( ͡°͜ʖ͡°) mowa tu o odróżnieniu syfMIUI przy kupnie telefonu nowego. A xiaomi.eu jest oparte o chiński rom przecież więc dlatego jest CN
@srogie_ciasteczko no jak nie ma xiaomi.eu a w nazwie kodowej ma CN to już wie że to syfMIUI. Chyba ludzie są na tyle inteligentni i wiedzą po co odblokowywują bootloader i co wygrywają, czy to jest legitne. Nie rozumiem o co tak dupsko spinasz. Kupujesz nowy telefon to nie masz mieć prawa wgranego xiaomi.eu który ma w nazwie CN i jest legitny ( ͡°͜ʖ͡°)
@srogie_ciasteczko do jakiego błędu skoro ja wiem co napisałem? Nie rozumiesz tego co piszę, przeczytaj to jescze raz. Żeby wgrać xiaomi.eu trzeba odblokować bootloader i wtedy wgrać, bez odblokowanego bootloadera bodajże na Nota 3 (helio x10) da się tylko wgrać
np. 7.3.7.0 lub 8.0.4.0 #redminote3pro
http://en.miui.com/thread-392159-1-1.html
Taaaa, ludzie, którzy nie wiedzą czy mają dobry system są ekspertami. Po to tu przychodzą i pytają, bo nie mają pojęcia.
Brnij dalej