Aktywne Wpisy
onionhero +691
Odrzutowiec +52
I właśnie za to kocham lato :) Nie mieszajcie jej z błotem, ja tam propsuję bardzo.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #dupeczkizprzypadku #pokazrozowegopaska
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #dupeczkizprzypadku #pokazrozowegopaska
(17-stolatek popełnił samobójstwo na torach w Wielkopolsce)
Ale miałem okazję raz w życiu widzieć w prosektorium topielca i nie dziękuję, to nie dla mnie.
@Pooodi: a jak w smaku?
@spicmen to w końcu topielec czy amator pociągów?
@Galactus: Rzucenie się pod pociąg gwarantuje szybką śmierć, a podcinanie żył boli i umiera się wolniej. Ja (jak to baby mają w zwyczaju) wybrałabym tabletki - po prostu zasypiasz ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Trawker: Mój ociec 40 lat przepracował jako maszynista. Tyle słyszałem o trupach, że wydaje mi się, że maszynista z dużym stażem pracy widział więcej trupów niż przeciętny policjant.
@spicmen: Nie kłam. http://www.gloswielkopolski.pl/wiadomosci/wielkopolska/g/w-warcie-we-wronkach-znaleziono-cialo-kobiety,9840087,17999919/
No i 15 km dalej znów coś się stanęło. Szarpnęło i poczułem jak jakiś przedmiot uderza kilka razy o podwozie. Myślałem, że jakiś debil ustawił kamienie na torach. Albo że urwała sie jakaś część, ktora naruszyła ta sarna wcześniej.
Ale po chwili konduktor przeszedl przez pociąg i dał znać,
#grammarnazi