Aktywne Wpisy
genocidegeneral +81
#niepopularnaopinia #biedronka #zakupy #zalesie
tylko mnie te #!$%@? koszyko-wózki z biedry tak niemożebnie #!$%@?ą, zwłaszcza przy wykładaniu zakupów na taśmę? podnieść to jedną ręką tak średnio, postawić na tej taśmie to już w ogóle (tym bardziej, że trzeba mieć 1,5m ręki żeby coś z nich wtedy wyciągnąć) XD co było złego w w normalnym koszyku ludzkim?
tylko mnie te #!$%@? koszyko-wózki z biedry tak niemożebnie #!$%@?ą, zwłaszcza przy wykładaniu zakupów na taśmę? podnieść to jedną ręką tak średnio, postawić na tej taśmie to już w ogóle (tym bardziej, że trzeba mieć 1,5m ręki żeby coś z nich wtedy wyciągnąć) XD co było złego w w normalnym koszyku ludzkim?
Kingside +365
@tata_agaty: albo mają, ale po prostu taktyka z trebuszami odpowiada im najbardziej ;)
@tata_agaty: dlaczego dobijają? mechanika jak każda inna, potwory mają rój i pogody, wiewiórki mają havekarskie wsparcie i kapłanki, każda talia ma coś wkurzającego, ale największy pocisk widzę właśnie po KP :/
@tata_agaty: ale to już wymaga wtedy grania w konkretny sposób, jak ktos chce sie skupic tylko na jednym rzedzie, to moze miec przerąbane ;)
tak samo Ty musisz grac w konkretnych sposób, czyli wygrac pierwsze 2 rundy ;)
mnie najbardziej wkurzają potwory ze wszystkimi mozliwymi pogodami, do tego niektóre po kilka razy, normalnie nic z tym nie zrobisz, musialbym miec na