@sunsu-sun: Dupa nie ustawka, 70% moich transakcji to właśnie takie rakogenne sytuacje czy sprzeczki januszy o cene. Co do lepszych to już chyba je usunąłem. Sprzedaż na tym portalu to właśnie taki codzienny festiwal #!$%@?, aż odechciewa się żyć. Doszło do tego że mam specjalne szablony z odpowiedziami, bo od tłumaczenia tego samego X razy z rzędu bolą mnie palce.
@arcss Jakim debilem trzeba być żeby perfidnie oferować komuś 2x gorszą
@SystemHalted: źle to robicie, trzeba było powiedzieć że za 90zł, zakładam że to i tak byłoby poniżej ceny rynkowej a miałby ból dupy że jakby nie żydził tak tylko zaproponował 10zł to by ją wyrwał
@SystemHalted: przypomniała mi się ostatnia transakcja - gość od 3 tygodni mnie męczył smsami i telefonami w godzinach pracy czy może jestem w domu mimo że cały czas mówiłem mu to samo - pracuję 8-16 i najwcześniej o 17. Sprawa rozchodziła się o kilka sztuk żarówek ledowych, ostatecznie je kupił - przyjechał nową toyota rav i jeszcze się targował i zastanawiał. Nigdy nie zrozumiem takich ludzi
Nigdy się nie nauczą,
#olx
Doszło do tego że mam specjalne szablony z odpowiedziami, bo od tłumaczenia tego samego X razy z rzędu bolą mnie palce.
@arcss Jakim debilem trzeba być żeby perfidnie oferować komuś 2x gorszą