Wpis z mikrobloga

@Mesk: pewnie pod nie sportowe zachowanie mozna by to podpiąć, chociaz nie przypominam sobie jakiegos przepisu o takiej sytuacji. A przypisy kiedyś znalem świetnie
bramkarz może używać rąk tylko w swoim polu karnym

@Bonthyc: Ta, i pewnie jak łapie piłkę od chłopca do podawania piłek poza boiskiem to też czerwo xD W dodatku jeśliby faktycznie używał tych rąk całkowicie poza polem karnym no to przecież by musiała być bramka. Jeśli do czego się można przyczepić to do tego co pisał @LR300
Ta, i pewnie jak łapie piłkę od chłopca do podawania piłek poza boiskiem to też czerwo xD

@Bury_Zenek: a chłopiec od podawania piłek podaje mu piłkę w trakcie gry czy w trakcie przerwy kiedy piłka opuści boisko?
@Bury_Zenek: a chłopiec od podawania piłek podaje mu piłkę w trakcie gry czy w trakcie przerwy kiedy piłka opuści boisko?

@Bonthyc: aha, a jak ktoś kogoś kopnie w głowę po gwizdku to nie dostanie kartki bo przecież była przewa w grze xD nie wiem dlaczego uparcie bronisz swojej tezy, ale proszę rób to trochę mniej karkołomnie, bo to aż boli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak ktoś kogoś kopnie w głowę po gwizdku to nie dostanie kartki bo przecież była przewa w grze xD

A jest różnica w podaniu piłki która wyszła poza obszar gry a niesportowym zachowaniem?
@aett: ale ok, to może inaczej. Czyli wg. Ciebie bramkarz możne używać rąk poza polem karnym? Bo nie wiem do czego teraz zmierzasz.( ͡º ͜ʖ͡º)
ale ok, to może inaczej. Czyli wg. Ciebie bramkarz możne używać rąk poza polem karnym? Bo nie wiem do czego teraz zmierzasz.( ͡º ͜ʖ͡º)

@Bonthyc: nie może ich używać NA BOISKU poza polem karnym. mówi Ci coś określenie 'linia końcowa'? Za nią kończy się boisko. Tam może używać nawet i fujarki :)
@Bonthyc: Nie podałeś mi przepisu który mówi o tym, że bramkarz nie może brać udziału w grze jeśli znajduje się częściowo poza boiskiem, a to mi właśnie próbujesz wmówić. Mogę przeczytać całe 52 strony, a po prostu niczego takiego tam nie znajdę Watsonie. Teza z dupy, niczym nie podparta a się prujesz.